Pupinator написа: Има място на 5 човека + колелата им + багажа им + кучето
Pupinator написа:Според мен, най-подхдящата кола(вид) за нашия спорт е пикапът. Оптималния компромис между цена, качество, разход и визя това е Nissan Navara. Това е най-якия неамерикански пикап в момента. Има място на 5 човека + колелата им + багажа им + кучето
Pupinator OUT.
V8 написа:жаждата им за 20л/100км по магистралата някак си остава на заден план.
PtD написа:3.19 за галон в локалния Шеврон, с предупреждения за 4 в близко бъдеще... Скоро жаждата може и на преден план да излезе.
kagami написа:Ха, кой бил тук!
V8 написа:Тъй че ти ако можеш изгуби две от 4-те колела, или наистина се замисли сериозно за S2000.
PtD написа:А, дреме ми, аз тука си имам шофьор, пък и бензина не си плащам.
NovemberCharlie написа:Аидее, почна се!
Старо ама лачено
brokicho написа:chill напълно съгласен с теб това Subaru е доста привлекателно!!!
Колкото до Toyota, не мисля, че са толкова лоши, от личен опит казвам, добро окачване съчетание на меко возене и приемлива стабилност, добри модели, нисък разход на гориво( е сега има и спортни модели "лами") и т.н.
brokicho написа:Колкото до Toyota, не мисля, че са толкова лоши
PtD написа:
А Тойота е неква японска трошка, мине-не мине 10000 км и трябва да сменяш маслото!
bluskanie написа:Разбира се тук рекламата има огромно значение, освен това българския пазар не е много меродавна единица...
Liohman написа:Аз лично ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта