MeTyYyY написа:не съм го гледал ама ми споменаха че всичко е на ниво
Besen na Kolelo написа:MeTyYyY написа:не съм го гледал ама ми споменаха че всичко е на ниво
То никои не го е гледал хаха кой ти спомена,ако не е тайна де
Albinosko написа:Besen na Kolelo написа:MeTyYyY написа:не съм го гледал ама ми споменаха че всичко е на ниво
Как кой? И ти задаваш глупави въпроси...
ЗДРАВКО разбира се![]()
![]()
![]()
![]()
Besen na Kolelo написа:Albinosko написа:Besen na Kolelo написа:MeTyYyY написа:не съм го гледал ама ми споменаха че всичко е на ниво
Как кой? И ти задаваш глупави въпроси...
ЗДРАВКО разбира се![]()
![]()
![]()
![]()
Ти май се ебаваш с него,така ми се струва хаха
Demo 9 написа:абе за вас Skype няма ли![]()
Besen na Kolelo написа:Demo 9 написа:абе за вас Skype няма ли![]()
И аз т'ва питам "За вас skype няма ли ?"
ПП абе то ставало дума за мен хаха
AgentOrange написа:Филмът е общо-взето готов, в момента се уточняват подробностите около премиерата. До няколко дни ще имаме ясна дата и място.
Имате извинения за неспазването на обявените срокове... Мога да ви кажа единствено, че чакането ще си заслужава
Demo 9 написа:@AgentOrange пусни им го най-накрая тоя филм, че като гледам ква тълпа чакащи имаа.... а ти знаят и адреса вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
downhillman написа:арееее бееее пускайте го тоз филм вие кат чели NWD 9 сте се фанали да правите аре пускайте че вече нема ме нерви да го чакаме!!!
Предпочитам да потрая малко..толкова няма да умрем без един филм и да видим накрая наистина нещо качествено и добро,а не нещо скалъпено за 1 седмица....или и това не преценихте?!
sa6ix написа:
Ти май не си в час, защото не знаеш, че филма от доста време е готов, просто нещо се бавят с качването. Аз допускам, че може да ни готвят някаква изненада като го пуснат по телевизията или нещо такова, но каквото и да е дано да го видим тоз филм по-скоро, че вече от много време го чакаме.
Zink написа:Може и за Сопот да го пазят- там да бъде премиерата?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта