kamikadze написа:а защо не земеш по стария РАМ ФР
jivkonik написа:kamikadze написа:а защо не земеш по стария РАМ ФР
Е нали стария ФР стана новия АМ - т.е. говорим за същата рамка?!
HepBeH_XaMcTep написа:jivkonik написа:kamikadze написа:а защо не земеш по стария РАМ ФР
Е нали стария ФР стана новия АМ - т.е. говорим за същата рамка?!
ммм
става въпрос за миналогодишния ФР(като моя)
i love bikes написа:добре Хамстер ,ама за мен има значение и цената защото съм почти на 15 и това колело към което си дал линк е и извън моя бюджет! моята грешка май, е че не съм казал и крайна цена,а тя е 2000лв.....разбрах, че е имало някакви промоции или нещо такова ,в БАС в които са се продавали РАМ ФР (старата рамка без хорст-линк(май така се казваше)) за 1800лв.............а и щом повечето ме съветвате да не мисля като вариант АМ да ми обяснят защо мислят така!(ще съм благодарен за това) (а и в каталога на РАМ пише че рамката става и за фриирайд)
i love bikes написа:дай пари и няма проблеми ,но въпроса ми е дали ще издържи пък и мисля че ако го взема ще гледам да сменя вилката.Дайте ми съвет дали ще е добре за тези цели?
MaN1aK написа:колелото ще ти се свърши чудесна работа няма ко да му мислиш
виждал съм мноо хора да карат ДХ с РАМ АМ и нямат проблеми
brokicho написа:Предложенията на съфорумците за твърда рамка са добри, и после да преминеш към мека. По този начин, ще развиеш техниката си и когато преминеш на мека, ще караш доста добре. Това към което си се насочил за РАМ АМ е друга опция, аз имах доста опит с това колело и мога да ти кажа, че е много добро. С него можеш както да се предвишваш, така и да караш по агресивно. Аз го карах по НЕпредназначението му т.е. спускане дори на състезание бях, но рамката чисто и просто не мръдна. Разбирасе не съм правил аграрни неща като дропове на равно или мнго високи, които да натоварват рамката извън възможностите й. Окачването и работеше много добре имах възможност да го пробвам с два коренно различни амортесьора. Окомплектовката ми, като цяло, беше среден клас. Препоръчвам ти, ако имаш възможност разбирасе, да идеш до БАС и да говориш с момчетата. Те ще те насочат ако искаш разбирасе АМ. Може и да ти предложат някъква друга окомплектовка по одачна или да обмислиш варянта за нова рамка применро и постепенно да я сглобиш както предложиха също.
biker-kj написа:Ако по нагоре имаш предвид разбия само се опитай !!!! Мисля че за тези години си ти е най-подходящо твърдото!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта