V8 написа:Единия ми байк е с "нормален" заден дерейльор, а другия е с "обратен", с жената ходим да караме почти всеки ден и няколко пъти си разменяме байковете по време на разходката - еми щом тя дет хал-хабер си нема от байкове си се справя добре и с двете системи не очаквам ти да имаш кой знае какъв зор със свикването. Иначе момчетата са прави, освен смяна на дерейльора друг начин нема.
HepBeH_XaMcTep написа:при мен е същата история - на мекото колело съм с "low-normal", а ня твърдака - "top-normal"; от началото е малко куцо усещането, като минеш от едното на другото, но се свиква.
V8 написа:HepBeH_XaMcTep написа:при мен е същата история - на мекото колело съм с "low-normal", а ня твърдака - "top-normal"; от началото е малко куцо усещането, като минеш от едното на другото, но се свиква.
Моите са баш наобратно, твърдака е low-normal, а софтейла е със стандартния top-normal - логиката ми беше че твърдака ми е нарочен за градски крузър тъй че дори и да не качи веднага не е голем зор, ма в планината забавено качване на веригата като нищо не може да доведе до ускорено сваляне на карача до земята
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта