Bi-King написа:Става въпрос за :
Пред Горублянското Ханче , точно в 07:30.
не закъснявайте много, че ще е студено.
lostrider@ написа:Ще се наспинкам и ще си връткам цял ден по Перник..сам
Grash написа:... В неделя 03.06 ще е хубаво времето и ще се кара. ... Който иска - събираме се в 11:00 пред паметника на съветската армия. Ще се радвам да се съберем повечко хора
CR1 написа:Здрасти на всички от форума.
Карам шосейно колело и се натъкнах на тази тема като търсих нещо за Перник и по-точно маршрут около 90 км София-Перник-София. До сега все съм карал на изток от София, а реших в четвъртък след обяд да си дам почивка от работа и да завъртя малко към Перник за 3-4 часа.
Та въпроса ми е някой знае ли дали може да се мине от Перник до Банкя през Дивотино(bgmaps - казва че има - ама не им вярвам напълно), или пък ако има по интересен път Перник- Банкя да ми каже.
CR1 написа:За 14.00 съм ОК. Ако изникне нещо ще пишем...
А принципно имаш ли предложение за конкретен маршрут, защото идеята ми е най късно 18.00 да съм обратно в София?
CR1 написа:За 14.00 съм ОК. Ако изникне нещо ще пишем...
А принципно имаш ли предложение за конкретен маршрут, защото идеята ми е най късно 18.00 да съм обратно в София?
todor todorov написа:Приемате ли други желаещи?
За мен е ОК среща в 14.00, 4 часа и 100 км.
аз ще дойда с кола от София. Предполагам, че ще намеря място около бензиностанцията, където да я зарежа.
todor todorov написа:Приемате ли други желаещи?
аз ще дойда с кола от София. Предполагам, че ще намеря място около бензиностанцията, където да я зарежа.
CR1 написа:todor todorov написа:Приемате ли други желаещи?
Естествено че приемаме. Маршрута е ОК (дано няма разбита част както разправяш за другия). Нямам идея как е откъм катерене ама средна скорост 25 е идеално....
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:Приемате ли други желаещи?
Ако ти се кара от София с колело, може да зарежеш колата още у вас, тамън ше си правим компания през Владая. Може да се видим около 13,15-13,20 на околовръстното и Цар Борис и да палим нагоре. Тва е неква идея. Ако не, чакаме се на бензиностанцията.
todor todorov написа:DstupidBastarD написа:todor todorov написа:Приемате ли други желаещи?
Ако ти се кара от София с колело, може да зарежеш колата още у вас, тамън ше си правим компания през Владая. Може да се видим около 13,15-13,20 на околовръстното и Цар Борис и да палим нагоре. Тва е неква идея. Ако не, чакаме се на бензиностанцията.
днес ми е натоварен ден и ще трябва да съм с колата, за да се прибера бързо. направо на шела...
CR1 написа:Ами аз може би ще мога да дойда. Примерно някъде към 9.00 и до към 13.00. За маршрут може или към Байлово или Вакарел или Плана - както кажеш.
todor todorov написа:На някой кара ли му се тази седмица. Колко и къде? И да не е по магистрала
todor todorov написа:четвъртък е ОК
мисля, че имам по-добра оферта.
to be continued...
Grash написа:Аз съм много навит, но мога само в петък. Гледам обаче, че дават в събота да е дъждовно, което значи, че може и още в петък да се скофти времето. Както и да е, ако става за петък ме пишете
П.П. Ще гледам в сряда да направя всичко възможно да си сменя почивката и ще напиша какво е станало.
DstupidBastarD написа:todor todorov написа:четвъртък е ОК
мисля, че имам по-добра оферта.
to be continued...
Некви подробности кога ше има?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта