Ще си позволя да гадая, но аз имах същия проблем и в последствие се оказа, че пукането идва от камъче, влязло между стените на шината. Едвам го изкарах, защото единствения изход е дупката за вентила.username написа:След анализ установих, че гадният звук идва от капсите които са поставили в отворите за спиците. Не гадайте за друг произход.
kapitango написа:А не е ли по добре да капне по едн капка каноколит или капчица на всяка от капсите.
Teodor40 написа:Мислищ, че няма да се размърдат ли? Хаха! Там има такова усилие...
kapitango написа:Teodor40 написа:Мислищ, че няма да се размърдат ли? Хаха! Там има такова усилие...
Усилието е насочено от периферията към средата, а лепилото просто ще фиксира капсите да не мърдат странично където усилието не е голямо. Освен това целта на лешилото не е да държи а да обере минималния луфт между капсата и отвора в шината. Само ще трябва да почисти и обезмасли добре около всяка една капса и тогава да лепи. Другия начин е да си играе да разплита и да занитва на ново всяка една капса, което си е голям въртел.
kapitango написа:@ Teodor40
Явно ти куца физиката. Има сили и впосоките на страни но те са нищожни в сравнвние с тези на опъна, на който са подложени спиците. А по въпроса за проникването на каноколита направи си сам опит и ще установиш, че е супер проникваща течност преди да се втвърди.
Хайде да приключваме вече освен ако нямаш друга идея за проблема на човека.
dulbokia написа:Следващият всезнайко. От сега казвал, че няма да стане. Най-глупаво е да се отхвърлят непроверени идеи! С лепило за метал сякаш няма да стане? Така ще ги фиксира, че няма и да си помислят да мръднат повече.
Не се фукай, че тука има доста хора дето се учили повече от теб физики, химии, механики, съпромати, ТММ-та и други.Teodor40 написа:kapitango написа:@ Teodor40
Явно ти куца физиката. Има сили и впосоките на страни но те са нищожни в сравнвние с тези на опъна, на който са подложени спиците. А по въпроса за проникването на каноколита направи си сам опит и ще установиш, че е супер проникваща течност преди да се втвърди.
Хайде да приключваме вече освен ако нямаш друга идея за проблема на човека.
Куцала ми физиката. Аз толко механики и съпромати съм учил, колкото ти и не предполагаш, че същаствува. Предполагаш някакви неща там и си мислиш, че знаеш нещо от училище.
Нямя да се хабя да обяснявам най малкото, защото няма кой да прочете и да се замисли. Лепете и с лейкопласт ако искате
NovemberCharlie написа: Не се фукай, че тука има доста хора дето се учили повече от теб физики, химии, механики, съпромати, ТММ-та и други.
Заяжданията настрана, и според мен няма да стане. Независимо от това дали има непренебрежими усилия, напречни на оста на спиците.
Teodor40 написа:dulbokia написа:Следващият всезнайко. От сега казвал, че няма да стане. Най-глупаво е да се отхвърлят непроверени идеи! С лепило за метал сякаш няма да стане? Така ще ги фиксира, че няма и да си помислят да мръднат повече.
А ти пробвал ли си, че твърдиш обратното на 100%? Лепил ли си въобще нещо с такова лепило? Прехвалено е доста само да те светна!
AGENTA007 написа:Teodor40 написа:dulbokia написа:Следващият всезнайко. От сега казвал, че няма да стане. Най-глупаво е да се отхвърлят непроверени идеи! С лепило за метал сякаш няма да стане? Така ще ги фиксира, че няма и да си помислят да мръднат повече.
А ти пробвал ли си, че твърдиш обратното на 100%? Лепил ли си въобще нещо с такова лепило? Прехвалено е доста само да те светна!
Ми нз ама мисля че тва лепило се е използва за двигатели като заварка става тва го знам
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта