Е са вече си е*а мамата!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Е са вече си е*а мамата!

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:29 pm

Пробата на Винокуров от часовника оня ден е положителна! :bigeyes: Преливана му е чужда кръв малко преди старта. След обавяването на новината Astana са се отказали официално от участие, с което и Кльоден и Кашечкин си заминават...

Всичко това засега е по информация от L'Equipe.

A за да стане ташака пълен, горе-долу по същото време италианската федерация е снела обвинението от Петаки и са излиза, че той си е "най-редовен астматик" и е трябвало да кара в Тура...
:crazy:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 6:39 pm

Ти да видиш...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:42 pm

Мда... ташаци госпожа!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 6:46 pm

Кофти приятелки си подбираш... с мадоци :D
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 6:51 pm

Нема страшно! При тебе нали всичко е наред?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот bluskanie » Вто Юли 24, 2007 6:55 pm

Наредените ралти не са ми приятелски...

И кво...? Тия пак се назОбиа... или па ги фанАа?
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Atari » Вто Юли 24, 2007 6:56 pm

:bigeyes: Е са наистина си е... м....а.

Жалко за Кльоден и Кашечкин, дано и те не са се изкушили :crap:
С тез допинги ще разкажат играта на спорта.

Той Винокуров се беше отчаял, ама бива ли така...
I ain't got nothing to be scared of...
Аватар
Atari

Рейтинг: 1205

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 7:18 pm

Е, предполагам на всички ви е ясно, че състезанията в големия спорт се печелят до една голяма степен във фармацевтичните лаборатории.
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 7:27 pm

Абе то ясно, ама както преди малко написа на едно друго място един мой германски другар, ако така се оглупява от карането на колело, дайте по-добре да спираме навреме... :crap:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 7:28 pm

TOYAGA аз споменах нещо в предишната тема точно след часовника! :D
Приемам :beer:
Нещо не ми се връзват такива "хвърковати четници"....
Не изпускайте от поглед е набиращия сила скандал с Расмусен, който уж 4 пъти не се явил на проби според Датската федерация, което те приемат като наличие на допинг и смърдят в момента по всички възможни начини.....
Аватар
jivkonik

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 7:41 pm

Както виждам нещата, има известна аналогия с Формула 1 - отборът измисля някое нововъведение, после организацията го забранява, измислят друго - и него забраняват и така си се цикли, та технологията непрекъснато се развива.

Тук пак е така, само че тренировъчните режими явно са изцедени на максимум и единствения начин за по-добри постижения е да се върви към по-масово приложение на химията.

Пък и трябва да се съгласите, че ако всички спрат лекарствата изведнъж, състезанието ще изгуби голяма част от чара си, защото вече няма кой да подобри рекордите.
Аватар
PtD

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 7:41 pm

jivkonik написа:TOYAGA аз споменах нещо в предишната тема точно след часовника! :D
Приемам :beer:

Добре бе, имаш бира! То па ебаси повода...

Не изпускайте от поглед е набиращия сила скандал с Расмусен, който уж 4 пъти не се явил на проби според Датската федерация, което те приемат като наличие на допинг и смърдят в момента по всички възможни начини.....

Хм... още по-пикантно е... Според правилника три предупреждения за неявяване на проби са равносилни на положителна проба. До оня ден Расмусен шикалкавеше колко точно пъти не се е явил и откъде точно е пращал поща, обаче вчера председателят на датската федерация рече, че всъщност предупрежденията са четири и сред тях има и такова от UCI. И изведнъж днес на нарочна пресконференция в хотела в Пау, Расмусен вика "не бе, три пъти не се явих - оня шефа на федерацията лъже, че са четири". Ебаси! Начи се едно вика "бе аз съм с положителна проба, амо оня иска да ме натопи, шото е педерас!" Да не говорим, че през последните години "пилето" на няколко пъти си е тренирал в Мексико (откъдето е жената, оттам е и родата :D ), вместо в Италия, както е попълвал въс формулярите на UCI, че кара с лиценз от Монако, където нещата са яко лабави и т.н. Абе въобще... Контадор па беше в "оня списък" на Фуентес... Заеби!
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 7:44 pm

PtD написа:Както виждам нещата, има известна аналогия с Формула 1 - отборът измисля някое нововъведение, после организацията го забранява, измислят друго - и него забраняват и така си се цикли, та технологията непрекъснато се развива.

Тук пак е така, само че тренировъчните режими явно са изцедени на максимум и единствения начин за по-добри постижения е да се върви към по-масово приложение на химията.

Точно така е, за съжаление. Въпросът е, че никой не иска (или не може) да тегли чертата и да каже - тая химия не вреди на здравето, всичко останало вреди и няма място в спорта.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот PtD » Вто Юли 24, 2007 7:54 pm

Е що, според мен точно такъв е случая :) Да се намери новото люкарство преди да го обявят извън закона. Т.е. "всички лекарства дето знаем, вредят, тези които не ги знаем, не вредят" :D
Аватар
PtD

Мнениеот x6x » Вто Юли 24, 2007 7:56 pm

:( Ще почна да гледам "Дързост и Красота" !
То си е*а майката наистина - кой ще е следващия хванат ?? Рич или Брук? :dunno:
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 8:09 pm

Аз да попитам - какво в случая е допингирането?! Ползваш още кръв т.е. още червени кръвни телца т.е. увеличаваш си непозволено аеробния капацитет?! Или преливката е за да скрие вещество приемано от колоездача или в прелятата кръв има някакво вещество?!
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 8:15 pm

PtD написа:Е що, според мен точно такъв е случая :) Да се намери новото люкарство преди да го обявят извън закона. Т.е. "всички лекарства дето знаем, вредят, тези които не ги знаем, не вредят" :D

Абе нема спор, че е такъв случая. И сравнението с Формула 1 е перфектно. Обаче като се преебе мотора на некой си там мангал (примерно), на мангала нищо му нема - става, пцува и продължава... А Контадор примерно (келеш и половина, обаче очевидно страшен талант) вече преживя по чудо един инфаркт, тая зима Даниъл Бенет oт T-Mobile (и той на 23 години) си отиде мърцина пак от инфаркт - излязъл от тях да тренира и на сто метра туп и край...

Тва вече не е зобене - то е самоубийство. И Винокуров са - капитан на отбор с бюджет минимум 20 милиона, дава да му преливат ЧУЖДА кръв (с повече еритроцити без съмнение), рискувайки всичко, за да спечели некъФ си пиклив часовник. Тоа свет не е у ред...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 8:21 pm

jivkonik написа:Аз да попитам - какво в случая е допингирането?! Ползваш още кръв т.е. още червени кръвни телца т.е. увеличаваш си непозволено аеробния капацитет?!

:agree: И не беше много сигурно дали могат да те гепат. Първия, който го хванаха с тоя номер, беше Тайлър Хамилтън на олимпиадата в Гърция - на Басо и другите беха намерили само пликове с техна кръв по хладилниците на Фуентес. Е са вече е по-сигурно, че работата може да се разплете...
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 8:24 pm

TOYAGA написа:
jivkonik написа:Аз да попитам - какво в случая е допингирането?! Ползваш още кръв т.е. още червени кръвни телца т.е. увеличаваш си непозволено аеробния капацитет?!

:agree: И не беше много сигурно дали могат да те гепат. Първия, който го хванаха с тоя номер, беше Тайлър Хамилтън на олимпиадата в Гърция - на Басо и другите беха намерили само пликове с техна кръв по хладилниците на Фуентес. Е са вече е по-сигурно, че работата може да се разплете...

Пликове с тяхната си е почти нехващаемо, т.е. там разлика в телцата няма - нали са си твои, изтеглени в някъв предишен период?!
НО да ползваш чужда кръв еееее много несериозно! :crazy: :crazy:
Митал много е викал по телефона преди часовника ша знаеш!!!
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 8:33 pm

Напротив - оказва се, че по-лесно е да те хванат с твоя трасфузионна кръв. В МОК знаели за тоя номер отдавна и го били забранили още през 1988. По-сложно било да се установи чуждата, но след Хамилтън сега спипват и Винокуров. Австралийци са разработили метода за анализ.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот Sp3c7r3 » Вто Юли 24, 2007 8:38 pm

За колоезденето не знам, но в щангите това се знае от поне 20г. :popcorn:
Изображение
Аватар
Sp3c7r3

Рейтинг: 1695

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Юли 24, 2007 8:53 pm

Аз само да питам - за кво им се кефите на тия зобаджии толкоз?
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот vitorino » Вто Юли 24, 2007 9:01 pm

Хайде тогава да спрем леката атлетика, тениса и всички спортове с "високо спортно майсторство". А футболистите са като новородени бебоци, нали? Всичко е бизнес. Колоезденето им е трън в очите. А какво ще кажете за заглавие в пресата - "Затвориха София заради педалите" (по повод затруденията на софиянци около ЕП за младежи)?Как се чувствувату като ПЕДАЛИ, а? ;)
vitorino

Рейтинг: 1372

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 9:01 pm

Шото ни е кеф! Ти шо не им се кефиш?
Аватар
TOYAGA

Мнениеот jivkonik » Вто Юли 24, 2007 9:02 pm

NovemberCharlie написа:Аз само да питам - за кво им се кефите на тия зобаджии толкоз?

Беше интересно - гърч, баир, пънат се, падат - стават, тактики, мактики.... са не е ясно кои ще останат и кой кво прави в това състезание вече! :dunno:
Аватар
jivkonik

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 9:06 pm

vitorino написа:Как се чувствувату като ПЕДАЛИ, а? ;)

Ако тва са педалите, аз се чувствам перфектно като педал. От известно време всяка сутрин карам по два часа само шосе и досега не съм попадал на някой пешак или автомобилист, който да не прояви респект и да не се кефи. Има някои автомобили с несофийска регистрация, които ползват ненужно клаксона, но на тях им е простено.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот x6x » Вто Юли 24, 2007 9:19 pm

NovemberCharlie написа:Аз само да питам - за кво им се кефите на тия зобаджии толкоз?

Преди да ти отговоря, ще те питам - Ти следиш ли Тура или някое друго състезание?
Аватар
x6x

Мнениеот TOYAGA » Вто Юли 24, 2007 9:39 pm

Интервюто на Прюдом е нещо уникално! Ама наистина! Нема толко пълни гащи! Ако ми остане малко време утре, непременно ще направя резюме на български.
Аватар
TOYAGA

Мнениеот gurga4a » Вто Юли 24, 2007 9:40 pm

да замина си беше ми фаворит са го дадоха и по новините :(!:
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот x6x » Вто Юли 24, 2007 10:30 pm

http://sport.rbc.ru/scandal/index.shtml?/news/scandal/2007/07/24/24214117_bod.shtml

Дали ще мине номера - "Я не могу что-либо сказать до тех пор, пока не появятся результаты пробы В" ....бля-бля някъде от 19xxг....Ландис един път, Улрих втори път, Басо трети път, Винокуров четвърти път, Расмусен/Контадор утре......а бе тая стомна чупи ли се въобще??
Кой е победителя минЪлта година, как умря Пантани(най-вече защо покриха резултатите от аутопсията)
И за следващата година - рекордни приходи се очертават отсега ???
Да узаконят ЕПО и да гледаме 22-23 годишни шампиони ,кво това по на 29-33 да печелят - те вече опело трябва да им пеят ?!?

@ TOYAGA - правилно думаш - след като всички зобят, как да прецениш педерасткия номер на Расмусен, ако вижда "надрусано" хлапе пред себе си, а пък неговия "коктейл" не работи и ...и.... не знам каво да си мисля вече
Някой, ако не е разбрал - ГОВОРИ един объркан от целия този сапун фен !
Аватар
x6x

Следваща

Назад към Други видове колоездене