@BG-Rider Понеже спомена нещо за далечния изток... ти къде мислиш, че се произвежда тоя Cube?
bikerider написа:Автора категорично е за психиатрията! Кауза му трябвала...:rofl:
NovemberCharlie написа:Абе нямаше ли тема за вицове, глупости и т.н.?
BG-Rider написа:bikerider написа:Автора категорично е за психиатрията! Кауза му трябвала...:rofl:
Карай си МТБ в града, и не ми говори! Я си ходил 2-3 пъти на планинско каране я не.
Кой е М.Б.К.?BG-Rider написа:NovemberCharlie написа:Абе нямаше ли тема за вицове, глупости и т.н.?
М.Б.К. седиш, седиш, и изведнъж бързаш да припикаеш това, което не те явно интересува.
Брей, аз пък как не се сетих!Мъро написа:Ти бе, кретен![]()
BG-Rider написа:Я си ходил 2-3 пъти на планинско каране я не.
На бул. Руски в Пловдив се намира психиатрията.
sto100jan написа:Пак залитнахме в остроумия и интелектуални пишкомерения.....
Grash написа:Нормално, тя самата тема е оффтопик
Маратона е супер колело , с много добри скорости . Багажника е малко слаб , на пръв поглед , джантите също изглеждат слаби. Най-голямото удобство му е кормилото във формата на 8. Ти не го харесваш , но на дълъг път да можеш да си разнообразяваш позицията е много добре - спасява те от болки в кръста . Не знам защо толкова се вглеждаш в тия главини , те просто си вършат работата - въртят колелата . Въобще , залитането по детайлите на материалната част , за мен лично , е досадно , и безпредметно .Щом ти върши работа , какво да му се тресеш , каква му е планката на ухото , или дръжката на.... и т.н.
"Мъро"]@BG-Rider, айде да те хвана под ръчичка и да ходим на Руски... че тука взе да притесняваш хората вече...
...Аз карам всеки ден колело (4-те сезона), освен ако съм болен.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта