Antivirus Software

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот MaN1aK » Вто Авг 21, 2007 12:34 am

Досега съм бил с нод32,касперски,панда и накрая останах с AVG.Засега държи добре. :)
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот Alpina » Вто Авг 21, 2007 7:08 am

Мдам, безсмислена тема :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот MaN1aK » Вто Авг 21, 2007 11:56 am

Alpina написа:Мдам, безсмислена тема :D

Защо? :dunno: :idea:
MaN1aK

Рейтинг: 1999

Мнениеот Alpina » Вто Авг 21, 2007 6:35 pm

Защото аз твърдя, че Symantec Antivirus Corporate e добра, мога да изредя сумати причини защо мисля, че е такава.
MaN1aK пък пробутва някаква си AVG :puke:
Друг пробутва за добра NOD32, добре че я рекламират... колко компютъра съм спасявал заради нея не е истина.
Лешперски, или както наричат Kasperski всичките ми познати, които работят като администратори на мрежи и какви ли не подобни длъжности, прякора и сам говори за мнението за нея.
Panda - това е най-несериозното предложение от да кажем сравнително известните и все пак що-годе работещи антивирусни програми.

Сещаш ли се, че няма да има единодушно мение по този въпрос.
Всеки сам за себе си е намерил програмата, която смята за добра, прав или не, сам си носи последствията. Не казвам, че трябва по-горните ми твърдения за програмите ми да са пътя и истината и живота, но по наблюдения, опит и разискване с други хора, в чийто знания не се съмнявам, аз съм си избрал за мен една програма, която не ми товари компютъра, която не само не допуска вирус за 5 секунди, ами изобщо не е пуснала, която не ми съобщава за всяка отбита атака, ами просто си върши работата и не ме занимава с глупости (а много хора им се радват на тези неща и си мислят, че програмата им е яка, защото виждаш ли постоянно им съобщава как се е справила успешно с някоя гад, а това е смешно, още повече, че просто съм пингвал мрежата, а е имало оплаквания към шефовете, че съм пращал вируси :D ).........
Мога да плямпам глупости още много, но 1-во, няма да се прочетат, защото съм казал Symantec Antivirus Corporate :agree: и това вече е причина нищо да не разбирам. 2 защото повечето вече имат своя фаворит и това е :)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот goreto666 » Вто Авг 21, 2007 10:16 pm

Както каза Alpina
Всеки сам за себе си е намерил програмата, която смята за добра
За мен по-доброто решение е някаква по-лека антивирусна и един Spyware
По едно време си бях втълпил,че анвирусната ми издиша и почнах да търся друга по-добра.След седмица търсене,ровене в нета и бая инсталнати и ънинсталнати програми стигнах да заклучението ,че старата си беше най-добре.
Аватар
goreto666

Рейтинг: 1213

Мнениеот Brave » Вто Авг 21, 2007 10:36 pm

Alpina написа:Мога да плямпам глупости още много, но 1-во, няма да се прочетат, защото съм казал Symantec Antivirus Corporate :agree: и това вече е причина нищо да не разбирам.

Виж, ти имаш приятен опит с тази програма, аз и колегите ми имаме отвратителен. Ако искам да съм по-точен, в продължение на три години действаше почти безпроблемно, докато преди около година заради нея преинсталирахме два пъти MS SBS2000 в мрежа от 40+ машини, нещо което не е точно сред приятните изживявания. Само за проба, когато ти дойде време за преинстал на машината, пробвай се да махнеш Нортъна... Няма таква програма - вре се навсякъде, ънинстала и й оставя купища работещи фрагменти от нея, които продължават да зловредят. А, за обикновенния Нортън, нямам нито една добра дума след Нортън 2003. Но наистина не разбирам, защо приемаш това за някаква обида срещу теб - наистина всеки може да си ползва програмата която му е допаднала най-много със всички плюсове и минуси на избора си.
Иначе, мисля, че няма нищо лошо на един форум да се споделят различни мнения. Темата би била безсмислена, ако всички смятаха еди-коя си програма за най-добрата.
Brave

Мнениеот Alpina » Вто Авг 21, 2007 10:57 pm

Чакай малко, нищо не съм приемал като обида ;) и казвам точно това, което и ти - всеки за себе си е намерил или трябва да намери програмата, която ще отговаря в най-голяма степен за изискванията му.
Това, което си цитирал е просто пример. За това, нито се чувствам засегнат, нито обиден :beer:

Просто идеята му беше един вид, че който си е намерил антивирусна програма, отговаряща на нуждите му, каквито и суперлативи да говориш за тази, която отговаря на твойте, няма да го трогнат и променят избора му, просто защото няма да покрива неговоте изисквания ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот lostrider@ » Сря Авг 22, 2007 12:46 am

Alpina написа:Това, което ползвам, както и познатите, които имат доста над средното ниво на компютърна грамотност е Symantec AntiVirus Corporate Edition...

Те, твоите познати с високото ниво вместо да ползват некви антивирусни, не са ли се сетили за некви други операционни системи???? :dunno:

Моите познати, не смея да коментирам колко над средното ниво на компютърната грамотност са, ама мисля че последно са чували за вируси и антивурусни програми, някога като 6 годишни, докато са ползвали Виндоус-чи...
Think about it :eyebrow:
Аватар
lostrider@

Мнениеот Alpina » Сря Авг 22, 2007 6:44 am

Несериозно мнение :D

Няма да се надпреварвам с теб, кой колко по-умни познати има :D

Just think about it :eyebrow:
C'est la vie
Аватар
Alpina