jivkonik написа:"Каква Автомобилна драма, уважеми дами и г-да...."![]()
Хвала на тавиз отборни стратези и пилоти, дето ни правят шоуто и запазват интригата до последния старт!!!!
rarekin написа:А! Те тва искат бе
rarekin написа:Не, че нещо ама в A1 няма Ферари.
rarekin написа: За Алонсо е ясно, че нищо не е ясно...
rarekin написа:Ама аз тЪкова....Ъъъъъ.. искам и онУй....чИрвенУтУууу...ГУлямУтУУУ
![]()
![]()
...
Ще си позволя категорично да не се съглася. За мен гледането на футбол е точно толкова отегчително, колкото и съзтезанията с пълзящи бебета, надяждане с хамбургери и шампионата за най-добре угоена свиня.kotka12 написа:има си английски футбол
ако ви се гледа нещо истинско
kotka12 написа:Уважавам, че си подчертал най-важното в мнението си
shepo написа:и сега какво Алонсо пак в Рено?
did написа:ше замоля дървените фенове на Ферари вече да не се бъркат тук, а да ходят да си гледат вътрешнофирмения шампионат на http://www.a1gp.com/
jivkonik написа:did написа:ше замоля дървените фенове на Ферари вече да не се бъркат тук, а да ходят да си гледат вътрешнофирмения шампионат на http://www.a1gp.com/
Тц, поне още едно състезание сме тука!!!![]()
![]()
MpaBka ABuaTop написа:
Ако искате продължете да го гледате и до края на годината, ама няма да видите много...
jivkonik написа:MpaBka ABuaTop написа:
Ако искате продължете да го гледате и до края на годината, ама няма да видите много...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Аплодисменти, Уважаеми дами и г-да" за поредния форумен ТИТАН разбираш от всичко във Ф1! Хинт - в Макларън търсят нови стратези да сметат харченето на гумите, да фърлят боб за дъжд и т.н. - може да им се обадиш да те вземат!!!!
![]()
![]()
MpaBka ABuaTop написа:
едно голямо "Ъ"
edit: Не ме разбра, имах предвид, че шампионата скоро свършва така или иначе...
jivkonik написа:MpaBka ABuaTop написа:
едно голямо "Ъ"
edit: Не ме разбра, имах предвид, че шампионата скоро свършва така или иначе...
Бъзикам се,
did написа:... дървените фенове на Ферари ...
TOYAGA написа:did написа:... дървените фенове на Ферари ...
А на гумените фенове на Макларън кво ше препоръчаш?
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 4 госта