1. Админ вече направил преди мен безкрайно вярната констатация, че една седмица без интернет се отразявала добре. Аз бих добавил: по-добре да са две седмици и да са и без радио, телевизия, вестници... Само импровизиран харпун, маска, шнорхел и много безпомощни животинки по морското дъно. А, и бира!:beer:.

2. axelmax пак изригнал:bowdown::bowdown::bowdown:. Везувий същи!
3. Глинестата кал от Гела по рамката на колелото ми съвсем засъхнала и отказва да се маха от там, освен ако не си я закарам обратно в Родопите. Иначе не ще - не и харесвала пловдивската канализация.
Е, викам си, поне едната от точки 2 и 3 е поправима. Трябва да се действа.
И почнах едно действане...
Още не съм говорил с никого от пловдивската група, освен с велозавъра, с когото се засякохме на морето и той повдигна сериозната тема "А сега накъде?". Защото "Кога?" е ясно - тази събота и неделя (28 и 29 август), задължително с поне едно преспиване на някоя хижичка.
Оставям собствените си идеи за маршрут на заден план поне до сряда вечерта, когато ще ги обсъдим на сбирката на "Крива спица", и очаквам идеи, мнения и предложения.
Хайде, пишете кой е навит да ми прави компания два дни! Ще обсъдим и съобразим маршрута според заформящата се група.