vladimir.dzhuvinov написа:
При калниците, които се закрепват с тапа за стержена, при тях няма ли опасност от удряне?
Има

vladimir.dzhuvinov написа:
При калниците, които се закрепват с тапа за стержена, при тях няма ли опасност от удряне?
Stuny написа:Точно за такива калници с чупка говоря , аз също имам такъв и не го ползвам.
Ето как изглежат нещата при мен, определено си трябва странна чупка, за да не удря калника. Мисля, че при всички вилки с ФР корони(от '03 насам) нещата са така, за МХ-а си нямам представа и затова написах просто да провери.
Stuny написа:Точно за такива калници с чупка говоря , аз също имам такъв и не го ползвам.
Ето как изглежат нещата при мен, определено си трябва странна чупка, за да не удря калника. Мисля, че при всички вилки с ФР корони(от '03 насам) нещата са така, за МХ-а си нямам представа и затова написах просто да провери.
Stuny написа:Извадил съм пружината за да снимам ,а по време на каране се случва да сгъна вилката до край. Ако калника не е с точната форма , за да съвпада м/у арката и короната , няма начин да не удари 1см преди края на хода. Това е при мен, доста съм уверен че при теб е същото и явно вилката ти е настроена така , че напрактика този 1см да не се ползва
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта