Последен ска пънк концерт за тази година

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Последен ска пънк концерт за тази година

Мнениеот Rostislav » Чет Дек 20, 2007 6:59 pm

22-ри декември (събота)
63 High (ска/пънк/реге - Гърция) + Пройдоха (ска - Варна) + Ремонт (пънк - София) @ клуб "Toucan Bluzz & Rock, София, Студентски град, на 50м. от спирката на зала Христо Ботев.
21:00 часа, 7 лева

Гръцката ска пънк реге шайка 63 High отново ще посети страната ни, непосредствено преди коледните празници, за да внесе необходимото ни празнично настроение. Датата е 22-ри декември, а мястото – клуб „Toucan Bluzz & Rock” в студентски град, София. Този път те ще посвирят в компанията на варненците Пройдоха и Ремонт от София.
Ремонт свириха на предния подобен концерт, като бандата определено си заслужи мястото и на този, а Пройдоха пък ще посетят столицата за първи път, след като концертират активно в родната си Варна вече няколко години.
Някои от вас може би си спомнят първия им концерт тук, през април 2007, заедно с колегите ти от Солун 2nd Hand. Сега те идват за да повторят шоуто от пролетта и може би да вдигнал летвата още по-високо за едно евентуално следващо представяне пред българска публика. Билет за концерта, както и диск на 63 High може да спечелите от www.hcspirit.com, а колкото до самата банда...
През 1998 на бял свят се появява пънк рок групата 63 High, като тогава те са още четири момчета от училище в Солун, в последствие след многобройни смени в състава, групата постепенно придобива по-леко звучене, като се насочва повече към ска музиката.
63 е сборът на годините на членовете на 63 High, когати те се събират - през 1998 (в момента самоопределят възрастта си като перфектното време да се оженят и да заживеят спокоен живот, но всичко ги дърпа далеч от честния и спокоен живот).
Събирайки се с идеята да избегнат ежедневната монотонност и рутинността на дните постепенно групата набира скорост и не след дълго записват първия си диск съдържащ 24 песни, а успоредно с това правят поредица от концерти в цяла Гърция и три в Англия - за пръв път далеч от дома, без пари, но с много безплатно пиене и ядене по местата, където са свирят.
Групата вече веднъж доказа класата си на живо, при първата си визита в Българя, сега чакаме продължението.

Ето и малко информация от предното им гостуване тук - http://www.hcspirit.com/bg/news/179.

Изображение
www.hcspirit.com - български хардкор / пънк / ска фензин
Rostislav

Рейтинг: 1195

Мнениеот Shady™ » Чет Дек 20, 2007 7:43 pm

Aбе ти байк караш ли въобще ?! Имаш 6 рекламни поста тук... По принцип си има баннери за реклама във форума и т.н. ...

Иначе полезна информация...
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Рейтинг: 2000

Мнениеот Redhat » Чет Дек 20, 2007 8:26 pm

Aaaaa, как може чак сега да разбера. Вече си взех билет за нощния.

Обаче на Area 51 New Year Punk Hardcore Fest във Варна отивам със сигурност!

Е, хайде, да си прекарате добре, rudeboyz!

:beer:
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот Alien » Чет Дек 20, 2007 11:45 pm

Мислех да ходя на това, но имам други идеи за вечерта след биг еър -а, така че ще пропусна. А и на 28ми сме.... аааааааааааааааааааааа МАМКА МУУУУУУУУУУ... бях забравил за тъпия Ексмассссссссссссс... който ще е брутален смаз де, но... пфу. Деееба, преебаха ми се пак плановете. Нищо де, ще се омажем в погото. :)
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Rostislav » Пет Дек 21, 2007 11:57 am

Shady™ написа:Aбе ти байк караш ли въобще ?! Имаш 6 рекламни поста тук... По принцип си има баннери за реклама във форума и т.н. ...

Иначе полезна информация...

Не карам, обаче определено от хората които карат, има и доста такива дето се интересуват от този тип музика и затова поствам и тук :)
www.hcspirit.com - български хардкор / пънк / ска фензин
Rostislav

Рейтинг: 1195

Мнениеот Jabsco » Пет Дек 21, 2007 10:28 pm

Alien написа:Мислех да ходя на това, но имам други идеи за вечерта след биг еър -а, така че ще пропусна. А и на 28ми сме.... аааааааааааааааааааааа МАМКА МУУУУУУУУУУ... бях забравил за тъпия Ексмассссссссссссс... който ще е брутален смаз де, но... пфу. Деееба, преебаха ми се пак плановете. Нищо де, ще се омажем в погото. :)

Оооо Х-Маса.Кои ше ходите от тук? :)
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Alien » Пет Дек 21, 2007 11:09 pm

Jabsco написа:
Alien написа:Мислех да ходя на това, но имам други идеи за вечерта след биг еър -а, така че ще пропусна. А и на 28ми сме.... аааааааааааааааааааааа МАМКА МУУУУУУУУУУ... бях забравил за тъпия Ексмассссссссссссс... който ще е брутален смаз де, но... пфу. Деееба, преебаха ми се пак плановете. Нищо де, ще се омажем в погото. :)

Оооо Х-Маса.Кои ше ходите от тук? :)

Аз.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Назад към Други