Мисля да ъп-нем темата и да я закрием едновременно

:

Линк:
http://www.bikescenter-bg.com/index.php ... 204&lang=2Не казвам, че този артикул е актуален от днес...не е...просто АЗ скоро разбрах за него и откакто го закупих, това за мен бе края на самоделните стойки и всякъкви други подобни и мисля, че би било от полза и за други които все още не знаят за съществуването му.

И въпреки че на снимката е показано шосейно колело, уви:

Отначало подходих с огромно недоверие, относно здравината и издържливостта му, но се убедих, че наистина държи.
Тялото е от закалена стомана, а куките са със червена гума, за да не се дере рамката. Има и бандаж за завързване на TOP TUBE-a на рамката за самите куки, за максимална сигурност.
Захваща се за стената с 2 дюбела 8-ца... монтира се, стяга се и няма мърдане.
Продава се готово и направено - само слагаш, закачаш и си готов.

При наличието на такова нещо, мисля че всякъкви други варианти и самоделки са излишни.
И струва само 25 лева.

Първоначално и аз мислех колелото да виси от тавана, но така или иначе щеше да бъде на същото място и щеше да седи по същия начин, следователно- щеше така или иначе да взима същото място, само държача щеше да е другаде. Та просто взех тази стойка и я монтирах по нависоко на стената и ефекта е абсолютно същия... че дори и не изглежда грозно

Изглежда все едно винаги си е било така...
Мисля че това е една наистина добра инвестиция.