GECKO написа:Всичко това е чудесно, много успехи с новия магазин,
но... ми е адски интересно кой ще работи с това:
"...работно време от 9:30 до 19:00ч, всеки ден от седмицата"
GECKO написа:...
но... ми е адски интересно кой ще работи с това:
"...работно време от 9:30 до 19:00ч, всеки ден от седмицата"
на това работно място:
...
taurus13 написа:А има ли къде да си оставиш колелото, като влезнеш в магазина? - според мен трябваше да предвидят някакво помещение, дето да се паркираш докато разглеждаш и пазаруваш. Аз поне така бих постъпил...а може би и един кафе-бар в който да вървят на видео разни презентации и прочие материали зарибяващи и забавляващи вело братството. Абе София си плаче за един истински велоцентър....с тия магазинчета не стават нещата, ма няма кой да нелее толкоз пари. А че от персонала зависи успеха на всеки търговски обект, в това никой собственик не бива да се съмнява, ами час по скоро да си организира конкурс...
Ами успех му желая на магазина!
stroker написа:А че от персонала зависи успеха на всеки търговски обект, в това никой собственик не бива да се съмнява, ами час по скоро да си организира конкурс...
bikerider написа:stroker написа:А че от персонала зависи успеха на всеки търговски обект, в това никой собственик не бива да се съмнява, ами час по скоро да си организира конкурс...
taurus13 написа:А има ли къде да си оставиш колелото, като влезнеш в магазина? - според мен трябваше да предвидят някакво помещение, дето да се паркираш докато разглеждаш и пазаруваш. Аз поне така бих постъпил...а може би и един кафе-бар в който да вървят на видео разни презентации и прочие материали зарибяващи и забавляващи вело братството. Абе София си плаче за един истински велоцентър....с тия магазинчета не стават нещата, ма няма кой да нелее толкоз пари. А че от персонала зависи успеха на всеки търговски обект, в това никой собственик не бива да се съмнява, ами час по скоро да си организира конкурс...
tailor написа:В сряда (5 март 2008), ще отвори врати за посетители най-големият магазин за велосипеди, велоспедни аксесоари и резервни части в София.
kiromafia написа:tailor написа:В сряда (5 март 2008), ще отвори врати за посетители най-големият магазин за велосипеди, велоспедни аксесоари и резервни части в София.
За пореден път "Веломания" се доказа с неточността си ...... датата е 5-ти март .. магазинът не работи...и от това което видях през витрината не ми се вярва да отвори в близките дни......оставям на вас да си направите изводите
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 349 госта