Leader Doberman

Култово за времето си колело. Имах го някъде от 2002г, карах го 2-3 години и му видях сметката. След това приватизирах колелото на сестра ми - Cross Agressor - също много култово колело за времето си - 2000г. За една година abuse и то сдаде багажа. (Помня по това време много култово колело беше Cross Columbia, мисля че всеки би се сетил какво имам предвид. А и доколкото знам, някой съфорумци притежаваxa такова нещо с Boxxer

) В крайна сметка се получи хибрит от двете колела и така до есента на 2005г. 5-6 месеца на сухо и пролетта на 2006г, точно преди 2 години се сдобих с първото ми истинско планинско колело - Ram HT2 '05. Сега след 2 години по-късно и с доста подменен чарколяк продължава да си върши достойно работата.
Мисля че няма нужда от снимки, първо защото по онова време ни телефони с камера, ни цифров апарат имахме, а и 2 снимки няма да покажат емоцията. Ехх хубави времена бяха...тогава дори и не си представях някога да притежавам сегашното си колело...а кой знае след още 2 години...