outfaced написа:снимков материал уви липсва, но едва ли щеше да е в състояние да се отрази трагичността на ситуацията ...
Елементарно Уотсън, все пак Ванката ви беше водач

outfaced написа:снимков материал уви липсва, но едва ли щеше да е в състояние да се отрази трагичността на ситуацията ...
HepBeH_XaMcTep написа:хех... на това кал ли му казваш...
Жалко че на втория ден от Паралелна Вселена 2005; нямаше никой снимащ през първите няколко км...
Кален черен път...(то си беше направо изкачване по поляна) Дъжд в стил "Матрицата"
.....
И естествено - и идиоти с колела на рамои, които тичаха нагоре
Kitolino написа:outfaced написа:снимков материал уви липсва, но едва ли щеше да е в състояние да се отрази трагичността на ситуацията ...
Елементарно Уотсън, все пак Ванката ви беше водач
Alien написа:HepBeH_XaMcTep написа:хех... на това кал ли му казваш...
Жалко че на втория ден от Паралелна Вселена 2005; нямаше никой снимащ през първите няколко км...
Кален черен път...(то си беше направо изкачване по поляна) Дъжд в стил "Матрицата"
.....
И естествено - и идиоти с колела на рамои, които тичаха нагоре
пффф дефънътли най-идиотското бутане евър! Разбира се, никой си нямаше идея, че ни чакат още 8 часа подобно.
outfaced написа:късно осъзнах тази логическа връзка![]()
![]()
макар че той ни предупреди с полвин уста, но все пак тръгна нагоре.
Всъшност да минем през въха настоявах аз, но и идея си нямах за какво става дума
EmZo написа::) Мисля, че доста одавна е измислен по-рационален начин, от нашия съфорумец Lacho_m![]()
http://store.picbg.net/pubpic/52/6C/fef ... dd526c.jpg
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта