ochmi написа:@dsfgfggmfdgjkdfg,kn
Това беше лична обида!!

А иначе има само един начин да разберем дали ще ни пуснат.

ochmi написа:@dsfgfggmfdgjkdfg,kn
sdfghjkl написа:ochmi написа:@dsfgfggmfdgjkdfg,kn
Това беше лична обида!!![]()
А иначе има само един начин да разберем дали ще ни пуснат.Ако ли пък не... ще си спретнем един фитнес сред природата
x-games360 написа: от Бургас ще се заформим към 7 човека
Persenk написа:x-games360 написа: от Бургас ще се заформим към 7 човека
Къде ги намери толкова хора?
bikerider написа:Темата силно ме вълнува и ще съм много благодарен на всеки, който пусне допълнително инфо, особено за лифта
ochmi написа:bikerider написа:Темата силно ме вълнува и ще съм много благодарен на всеки, който пусне допълнително инфо, особено за лифта
"Здравейте,искаме да се качим на лифта,с колелата.
-С колелата неможе,ако искате ги оставете тук и се качете без тях"
ochmi написа:(•̪●) написа:Бройте ме и мен следващия месец![]()
В списъка с потушените хора ли ?![]()
stroker написа:Аре се събереме да прегриземе въжетата на тоя шибан лифт...
Или поне да се исера пред вратата на тоя кумунистически идиот собстеника на лифта!
требе да играе телената четка по колите на тия идиоти....
ochmi написа:stroker написа:Аре се събереме да прегриземе въжетата на тоя шибан лифт...
Или поне да се исера пред вратата на тоя кумунистически идиот собстеника на лифта!
Еми айде всеки да каже кога е свободен и да се съберем и да направим едно каране. Аз ще съм свободен на 22-23 март![]()
Като сме повече хора имаме по-голям шанс да ни пуснат на лифта,не че ако не ни пуснат няма да бутам 2 часа,ама кефа надолу си е..
stroker написа:ochmi написа:stroker написа:Аре се събереме да прегриземе въжетата на тоя шибан лифт...
Еми айде всеки да каже кога е свободен и да се съберем и да направим едно каране. Аз ще съм свободен на 22-23 март![]()
Като сме повече хора имаме по-голям шанс да ни пуснат на лифта,не че ако не ни пуснат няма да бутам 2 часа,ама кефа надолу си е..
Абе и на мен не ми е проблема да карам/бутам нагоре ма софия Сливен е към 300км.Има смисъл само ако ония дърти космати чички ни пуснат и нас.Тогава 300км не са проблем,ма 300км и да буташ два часа за да се пуснеш 15мин,нема смисъл.
Е разбира се ако ще се ходи да прережем/прегризем въжето си заслужава...
bikerider написа:Другия вариант е с бус, но по памет до горе е 30-40км.
C_Mo написа:Ако си спомням правилно лифта е правен от ВМЗ и е същия като в Сопот, т.е. конструктивно няма пречки да се качват колела. Направете една среща с управата на лифта и се разберете.
stroker написа:Момчета питайте пак дали ако найстина се събере група от 15-20 човека с велосипеди срещу подписи и декларации и там кво искат ,че ние носим отоговорност каквото се случи дали че ни пуснат на лифта.
(•̪●) написа:Брат ми има NAVARA ....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта