ЗаЩото и на мен ми е интересно честно ка3ано
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Windstream написа:А иди сравнявай сега жабарския толуп с това жълтурско недоносче което ти ползваш, колко предни баланса мислиш че ще изкараш преди да ти се откъртят ботушите/короните?
GOA написа:Интересно защо е най-разпространената вилка сред евтините като за нищо не става...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Diggin' up bones (digging up bones), I'm diggin' up bones (digging up bones), Exhuming things that's better left alone... Колко изкарах с кое, с танкистките вилици ли? Ми не един и два, и си държат още, ма то това си се очаква - едно че са правени да държат на идиотски изпълнения, и друго че при закопчаване на предната спирачка вилицата се сгъва почти на половина (меки пружини и силна компресия) тъй че тоя кофти усукващ момент горе при короната доста отслабва.GOA написа:Windstream написа:А иди сравнявай сега жабарския толуп с това жълтурско недоносче което ти ползваш, колко предни баланса мислиш че ще изкараш преди да ти се откъртят ботушите/короните?
Ти колко изкара ? Един поне имаше ли?
Аз бая си поиграх така с BB7, 8" на ZOOM CH 650DH.
Не ставаше нищо друго, освен преден баланс
Ами ти сам си отговори защо - защото е евтина, изглежда масивана и здрава, и върши добра работа за това което е. Аз лично за по-екстремни изпълнения не бих й вярвал щото просто не е изчислявана за тях, но все пак кожите са си ваши, байковете същоВсе още не съм попадал на по-универсална вилка от въпросният "боклук". За нищо не е най-добрата, но става за всичко 1временно.
Интересно защо е най-разпространената вилка сред евтините като за нищо не става...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта