Alien написа:Беше яко. Видях се как дропя! Беше ужасна излагация.![]()
zImage написа:Доста преплетена програма ми се очертава, тъй като лично за мен 3-те основни събития тази година са:
1. някъде между 15-ти юни и 15-ти юли -- 100 км обиколка на Витоша
2. 5-14 юли -- Рудопия
3. 12 юли -- концерт на Ministry
Жалко че се застъпва Рудопия-та с концерта. Надявам се поне обиколката на Витоша да е в по-подходящо време.
zImage написа:Доста преплетена програма ми се очертава, тъй като лично за мен 3-те основни събития тази година са:
1. някъде между 15-ти юни и 15-ти юли -- 100 км обиколка на Витоша
2. 5-14 юли -- Рудопия
3. 12 юли -- концерт на Ministry
Жалко че се застъпва Рудопия-та с концерта. Надявам се поне обиколката на Витоша да е в по-подходящо време.
nikste написа:Да попитам някой, който може да чете между редовете, защото аз не разбрах: в тази инициатива Рудопия всеки ли може да участва и тези 450 км. с велосипед ли ще се минават?
nikste написа:Обиколката на Витоша, когато я обикалях миналата година беше 88 км.Имахме и gps и изчислихме разстоянието с много голяма точност. И ние си мислихме, че е 100 км., ама не беше
zImage написа:nikste написа:Обиколката на Витоша, когато я обикалях миналата година беше 88 км.Имахме и gps и изчислихме разстоянието с много голяма точност. И ние си мислихме, че е 100 км., ама не беше
Ние бяхме 3-ма души, с 2 велокомпютъра и 1 gps и го докарахме до 94-96 км. Някой от нас е сбъркал пътя или пък не отчитате правилно денивелацията?
Нашия gps track е този, който е качен на сайта на обиколката (т.е. от gps-а на Ники Денев).
penzo написа:nikste написа:Да попитам някой, който може да чете между редовете, защото аз не разбрах: в тази инициатива Рудопия всеки ли може да участва и тези 450 км. с велосипед ли ще се минават?
пичове, организацията има сайт с подробна информация, ни мойти са прай на дии свинта![]()
http://bikearea.org/calendar08
nikste написа:penzo написа:nikste написа:Да попитам някой, който може да чете между редовете, защото аз не разбрах: в тази инициатива Рудопия всеки ли може да участва и тези 450 км. с велосипед ли ще се минават?
пичове, организацията има сайт с подробна информация, ни мойти са прай на дии свинта![]()
http://bikearea.org/calendar08
Четох и честно да ти кажа така и не разбрах някои неща. Например като ни "извозват" от София с колелата ли ни ще ни извозват или без тях, а там ще ни дадат. Също така не можах да разбера може ли да си носим палатки и хотела задължителен ли е или е само за тези, които не искат да спат на открито. Така и не разбрах цялото мероприятие колко пари ще струва и какво включва. В маршрута до о. Тасос беше описана цената и всичкото каквото включва в нея. Тук такова нещо не видях. Отгоре на всичкото не видях никъде някаква връзка с организаторите. Със сигурност има, но явно трябва сериозно търсене да падне в иначе не много големият им сайт. Освен пък да трябва да се регистрирам.? Виж колко много въпроса имам
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта