nicky bike написа:Тази вилка не е до 200 а не се сещам какъв ъпгрейт има нужда такава вилка![]()
за по агресивно каране ти препоръчвам вилка XCR на сънтур от по лекия вариант без заключвания и тем подобни екстри или пък DART1 или 2 понеже са от сериите които нямат масло и не текат. за други вилки се въздържам да коментирам понеже не съм се сблъсквал с проблемите им
Това не важеше ли за старите модели? В една тема беше разискваноAlek-mtb написа:П.С- по вупроса с Дурото,ако не му смениш маслото и не разшириш дупките в патрона през които минава маслото работи яко зле.
Alek-mtb написа:М Дурото със сигорност е по хубаво от XCR-а,но тежи много.Аз лично бих се замислил за нещо по-хубаво втора ръка или пук J1 J2 нещо такова.
П.С- по вупроса с Дурото,ако не му смениш маслото и не разшириш дупките в патрона през които минава маслото работи яко зле.
Айде без такива крайни мнения.. Това, че на ТЕБ не ти върши работа, не значи че не става за нищоAlek-mtb написа:Оф не знам за к'во да ти обеснявам,но все пак да говоря от личен опит(за дурото),за XCR въобще не искам да говоря,не става за нищо пък нека е по-лек.
П.С- не знаех,че не се произвеждат вече.
winger написа:Аlek-mtb и защо не върши работа? Обоснови се ?
niggadick написа:Кое колело е по-добри
НТ2 за 1200
ИЛИ
ХС2.3 за 1300
и коя вилка е по-добра дарт3 или тази на ХС2.3
Добре, защо на ХС 2.3 му е нужна дискова? Както ти каза, това е колело за ХС -> не е нужна спирачна сила, а дискова спирачка само ще тежи... Не знам какво не им харесвате на вибрейковете, супер спирачки са си... За ХС са си идеални..outfaced написа:niggadick написа:Кое колело е по-добри
НТ2 за 1200
ИЛИ
ХС2.3 за 1300
и коя вилка е по-добра дарт3 или тази на ХС2.3
по добро за какво?
... едното е за ХС без ексцесии а другото позволява и по сериозни издеватлества, но пък е твърдак (ако това минус).
та въпроса е, какво и как мислиш да караш
иначе тората е по-добра, вече е писано нееднократно
и ХС2.3 с Vbrake си е минавка ... а като му сложиш хубави дискови със съответните шини и тогава разликата ще стане повечко от 100лв. ... т.е. става ХС2.2
hitar_potter написа:Не знам какво не им харесвате на вибрейковете, супер спирачки са си... За ХС са си идеални..
magic1 написа:И на мен не са ми нужни дискови спирачки, но повечето качествени вилки и шини ги правят вече само за диск.
XeDoX написа:Аз също карам този стил,но предния път изпитах BB7-цата доближавайки се до крайния и предел.Карахме по път по принцип,но разнообразихме с малко пътечки(едната се оказа супер стръмна).Като слязох на път отново ми се наложи да си отворя QR за малко и несъзнателно се ИЗГОРИХ (не опарих,изгорих) на диска...не е шега работа.Така,че малко повече спирачна мощ никога не е излишна.Не,че и с нормален V-Break нямаше да се справя,но нямаше да си чувствам пръстите след това.
И пак стана много объркано...идеята беше,че когато си купувах дисковите си мислех,че никога няма да им достигна предела на възможностите...но явно не е така.Айде лягам си да спя,да не продължавам с тея оплетени бисери
XeDoX написа:Че BB7 има голяма спирачна мощ...спор няма.И аз се изумих като я разработих.Тежа 85кг.Не бях усетил намаляване в спирачната сила от температурата,но съдих по факта,че се изгорих стабилно...спирачката сигурно може и още...А каква е причината като спирам бързо гумата ми да се извива леко и да опира в Tora-та
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта