PtD написа:Не си ли се замислял за безкамерни? Пак ще имаш защита срещу трънчета, но вместо 200-300 грама в повече, ще си с 200-300 грама по-лек
magic1 написа:Къде ли не съм минавал с тези гуми за 1г. никакъв проблем.
PtD написа:Не си ли се замислял за безкамерни?
magic1 написа:Това което си харесал мислиш ли, че има някаква защита. Пише ясно и точно, че такава липсва...
did написа:200-300 грама по-лек в сръвнение с какво? с лека вътрешна гума??? тц!
Ползвах някакви, най-вероятно фалшиви (от Кауфланд купени), и останах със смесени чувства... Повече не бих ги ползвалbotroid написа:Какво мислите за самозалепящите се вътрешни гуми, бихте ли дали впечатления. Ако влезе трънче в такава гума, дупката се запълва с бозата и въздуха не излиза така ли? Има ли някакви недостатъци това решение, освен че вътрешната гума е с около 100 грама по-тежка от стандартната?
Четох ревюта на такъв тип вътрешни гуми, отзивите са, че карали по 7-8 месеца без да им спадне гумата от пробив и ако се случи това, то е от дупка с размер над 3мм. А дупките от трънчета са съвсем малки и излиза, че самозалепващата гума вероятно ще ми свърши чудесна работа, но кажете вие какво мислите.
botroid написа:А дупките от трънчета са съвсем малки и излиза, че самозалепващата гума вероятно ще ми свърши чудесна работа, но кажете вие какво мислите.
Alpina написа:botroid, какво налягане поддържаш в гумите?
botroid написа:Още един въпрос да задам, вътрешните гуми с боза забавят ли въртенето на колелата на велосипеда, намаля ли се скороста и инерцията поради желето вътре?
Кво го гледаш тоя БГ сайт?Там може да пише всякакви глупости. В руския сайт на Швалбе и в английския им, в характеристиките на гумата, пише ясно и точно "Puncture Protection".
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта