Може и да намерим общ знаменател

Иначе , излиза , че идваш в Бл-д , бачкаш н'ам кво си , а тия балкани наоколо не ги ползваш по предназначение .
Ами ....... къв е смисъла само от форумна активност ?

gurga4a написа:Серията на Nexave на Shimano не е ли точно определена за този тип велосипеди? Просто от любопитство питам шото пред мен беше книжката и разглеждах компонентите...
BG-Rider написа:ФТ иска хубави главини (мразя dynamohubs), качествените компоненти при задвижването на ФТ са определящи.
bikerider написа:BG-Rider написа:ФТ иска хубави главини (мразя dynamohubs), качествените компоненти при задвижването на ФТ са определящи.
Добре, че е явлението ФТ да се светнем, че качествените компоненти са определящи:rofl:
Та , залитането по материалната част , с прехласването по извивката на една джаджа от нова серия е добре да се подплати с максимално използване на тая материална част . Другото е , както казах по-горе , фукня .
Аз имам един въпрос.BG-Rider написа:(вероятно смятат, че хората трябва като луди да се спускат по баири и чукари за да разберат що е то велосипед!).
sto100jan написа:оня ден имах малък контакт с представители на фешъна в колоезденето .
bikerider написа:sto100jan написа:оня ден имах малък контакт с представители на фешъна в колоезденето .
??:popcorn:
codename47 написа:абе уж не е важно за тебе ама непрекъснато пишеш за цени на компоненти, колела за спускане....ако не ти пука защо само го натякваш??
sto100jan написа:Ще взема в края на краищата да си купя един Херкулес http://www.hercules-bikes.de/rad.aspx?cat=20&id=237
за таунзенд ойро и вместо да го карам , ще разправям колко са му изящни шестограНите , и колко му е леко колчето на седалката![]()
И мислиш,че с това колело ще минеш в групата на залитналите по материалната част?Не го знам колко струва,но ми изглежда доста обикновенно и не знам пред кой ще се изфукаш с него.Задели парички и си купи някое твърдо колело за 3-4 бона и ще видиш колко е приятно да се присъединиш в групата на залитналите по материалната част.Покарай го малко и седни после на Драг-а за 300лв и ще видиш за какво става въпрос.
А и какво лошо има да се фукаш колко леко ти е колчето,все пак това е хоби.
Един го кефи да върти колкото може повече километри с колкото се може по-евтино колело,за да докаже,че парите нямат значение или просто защото няма пари за друго.Друг го кефи да си кара колкото си иска,да си отделя внимание на материалната част и да се фука с частите си.В крайна сметка е важно да ти доставя удоволствие.
Всеки има право да прави каквото си иска стига да не пречи на останалите.Това,че понякога имащите пречат дори без нищо да правят на нямащите завистници е друг проблем.
Editor написа:Аз имам един въпрос.BG-Rider написа:(вероятно смятат, че хората трябва като луди да се спускат по баири и чукари за да разберат що е то велосипед!).
Ти нещо против спускачите ли ?![]()
BG-Rider написа:Има държави, където хората имат по 3 велосипеда (за различни цели).
BG-Rider написа:Аз също харесвам планинските пътеки и маршрути, но понеже сайтът е МТБ, всяко мнение встрани от догматиката на МТБ се наказва по всевъзможни начини.
bikerider написа:BG-Rider написа:Има държави, където хората имат по 3 велосипеда (за различни цели).
Да разбирам, че в България няма такива хора, така ли?BG-Rider написа:Аз също харесвам планинските пътеки и маршрути, но понеже сайтът е МТБ, всяко мнение встрани от догматиката на МТБ се наказва по всевъзможни начини.
A имаш ли нещо конкретно, с което да подплатиш това си твърдение?
bikerider написа:BG-Rider написа:Има държави, където хората имат по 3 велосипеда (за различни цели).
Да разбирам, че в България няма такива хора, така ли?
BG-Rider написа:Казвам само, че тука в този сайт доста хора не си признават, че вероятно карат или поне харесват освен МТБ и още някакъв друг тип велосипед. Но просто трябва да са много внимателни, а най-добре да си траят за да не се окепазят пред някого (дори и те не знаят пред кого).
bikerider написа:BG-Rider написа:A имаш ли нещо конкретно, с което да подплатиш това си твърдение?
bikerider написа:Гледната ти точка ми прилича на такава на човек влязъл в магазин за мебели и разискващ с купувачите качествата на различните сирена и кашкавалиСмешно ли ти? На мен ми е малко смешничко
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта