BulgariaNadVsi4ko! написа:@MIRO A пфф добри те са пропадналинезаслужават нашето внимание
BulgariaNadVsi4ko! написа:Ти защо си мислиш ,че организират състезание в Сопот ?
За да се състои тайният им комитет ,на който ще обсъдят как да си дигнат рейтинга на 3000
BulgariaNadVsi4ko! написа:lanzz написа:inkozi написа:Тоя ме преследва по всички форуми.
Образува ми страхова неРВоза
аа, не съм съгласен. тук си бях преди тебе
е как ша си преди него кат той създаде темата уе![]()
![]()
BulgariaNadVsi4ko! написа:Спокойно и до там ще стигнат ,неподозираш какви възможности имат . Нека им се опълчим с кампанията "НЕ НА КОРУПЦИЯТА "
BulgariaNadVsi4ko! написа:Е то се почнаем и какво кат ми го свалят ? Те вече почнаха
невиждам смисал да ми го свалят като сме в Бла-Бла ,но тяхно решение кат ми го свалят ,ще си напраа нов акаунт и готово :
MIRO A написа:@Alpina верно нали си имате тема - не ни разваляй обществото (прекалено си добър за нас).
Alpina написа:MIRO A написа:@Alpina верно нали си имате тема - не ни разваляй обществото (прекалено си добър за нас).
Нали знаеш, че родното място винаги влече човека
inkozi написа:Напротив, напротив. Баш ми е драго. Тъкмо се връщам от 22км обикаляне с Балканчето.
inkozi написа:Балканска работа. Новия декланшор се оказа, че не става. Командите пък несъвместими с ръкохватките на спирачките въпреки, че търговеца ме убеждаваше в противното. Стария преден декланшор не ми сваля на най-малкия гребен. Демек. Родителни мъки.
VALKS написа:inkozi написа:Балканска работа. Новия декланшор се оказа, че не става. Командите пък несъвместими с ръкохватките на спирачките въпреки, че търговеца ме убеждаваше в противното. Стария преден декланшор не ми сваля на най-малкия гребен. Демек. Родителни мъки.
Поне водите са изтеклиА що още пишеш тук inkozi
Highlander написа:Alpina написа:Highlander написа:Alpina написа::rofl:![]()
![]()
Сега пък street![]()
![]()
Епа що бие?Както сега и Бесния има РАМ ФР и аз сглобявам сега една машина пък после друга .Стигна до там -до към мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво бе момче.
П.П.Вие тука всичките с малко изключение сте тъпанари и малаумни идиоти.Кво ви интересува кво зглобявам?Карайте си колелцата за по 200-300лв.
Тогато на мен само рамката ми е 2 пъти по толкова.И сглобявам адската машина.![]()
![]()
inkozi написа:Бе този май разглобява ... Не сглобява ...
Alpina написа:Highlander написа:Alpina написа:Highlander написа:Alpina написа::rofl:![]()
![]()
Сега пък street![]()
![]()
Епа що бие?Както сега и Бесния има РАМ ФР и аз сглобявам сега една машина пък после друга .Стигна до там -до към мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво бе момче.
П.П.Вие тука всичките с малко изключение сте тъпанари и малаумни идиоти.Кво ви интересува кво зглобявам?Карайте си колелцата за по 200-300лв.
Тогато на мен само рамката ми е 2 пъти по толкова.И сглобявам адската машина.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()