emilaleksov написа:На 12.07.2008г. /събота/ за 38-ми път ще се проведе 100-километровата скороходна и колоездачна обиколка на Витоша!
Повече информация можете да намерите на официална страница на състезанието:
http://vitosha100km.hit.bg
HepBeH_XaMcTep написа:ем... няма да я карам 4-та година подред... ще съм нейде из Родопите...
ACID BURN написа:HepBeH_XaMcTep написа:ем... няма да я карам 4-та година подред... ще съм нейде из Родопите...
Ейй верно ли бе?!Не ми се прави бе!Еми ако е така найстина ще бъде тъпо.....
HepBeH_XaMcTep написа:ACID BURN написа:HepBeH_XaMcTep написа:ем... няма да я карам 4-та година подред... ще съм нейде из Родопите...
Ейй верно ли бе?!Не ми се прави бе!Еми ако е така найстина ще бъде тъпо.....
Рудопия, ПИЧ!!!!
10 дни каране!!!!!
хм... 10 дни карнае или обиколка на витоша?:crazy:
ммммм.... определено 10 дни каране!!!!
dimitrov написа:Някой който е бил предишни години да сподели как е маркировката ,имали отделна маркировка за самото мероприятие и доколко е добра за велосипедистите.
nikste написа:Дано до тогава да влезна във форма и да отида и аз на обиколката. Между другото ако има и други бавни като мен, които мислят да я минат за 8-9 часа нека да свиркат, за да караме заедно. То е ясно, че не всички ще се вредят в шеста часа и половина скорострелно обикаляне.
307wrc написа:аз съм възмутен затова, че обиколката се застъпва с рудопия. сигурно има купища обективни причини да се избере дата 12.07 за обиколката, но ... на практика организираните масови велосипедни прояви за любители (т.е. не за състезатели) се броят на пръсти (на едната ръка) и двете най-интересни да се застъпват - това си е направо възмутително. толкова ли не може да се намери друг подходящ един ден в рамките на цели два месеца - юни и юли? моите почитания към организаторите на обиколката. пак правим нещата традиционно по български - всеки си прави нещо, другите не го интересуват. жалко.
vlassadar написа:307, Обиколката се провежда чете ли за кой път? И поначало изпитанието е пешеходно, така че някой трябваше да занесе в Алпи програмата с мероприятия на велосипедистите за да има шанс те да нагласят датата по друг начин. Иначе трябва да се ровят из форума ни и да намерят темата за Рудопия. Не си го представям. Сега е късно, но догодина може да имаме предвид.
Надявам се темата да продължи по-конструктивно.
ACID BURN, пот ще се лее, то е ясноНо я тръгни с пешеходците
ACID BURN написа:nikste написа:Дано до тогава да влезна във форма и да отида и аз на обиколката. Между другото ако има и други бавни като мен, които мислят да я минат за 8-9 часа нека да свиркат, за да караме заедно. То е ясно, че не всички ще се вредят в шеста часа и половина скорострелно обикаляне.
9 часа да кажем, че е оптимистично за теб, но аз винаги този маршрут съм го карал бавно, и ще го карам бавно, до другата година, която ще пробвам сериозно да видя какво мога....Току-виж съм спечелил с АМ-а си....., но ще се подготвям супер яко!А за теб, аз те каня да си направим едно каране там..., ама кога само един господ знае, зареди това смазано време....
vlassadar написа:307, Обиколката се провежда чете ли за кой път? И поначало изпитанието е пешеходно, така че някой трябваше да занесе в Алпи програмата с мероприятия на велосипедистите за да има шанс те да нагласят датата по друг начин. Иначе трябва да се ровят из форума ни и да намерят темата за Рудопия. Не си го представям. Сега е късно, но догодина може да имаме предвид.
winger написа:vlassadar написа:307, Обиколката се провежда чете ли за кой път? И поначало изпитанието е пешеходно, така че някой трябваше да занесе в Алпи програмата с мероприятия на велосипедистите за да има шанс те да нагласят датата по друг начин. Иначе трябва да се ровят из форума ни и да намерят темата за Рудопия. Не си го представям. Сега е късно, но догодина може да имаме предвид.
Аз съм пешеходец. Какво ни е на пешеходците ?
F1-MAN написа:Ммда, яко е да си пешеходец, стига да не беше асвалтът и спускането след Чуйпетлово...но опитите продължават, този път въоръжен с щеки и с надеждата, че коленете ми ще имат желание да се движат повече от 75 километра... :-D
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта