Не можах да се сдържа...
Shady™ написа:Mладост 1 Моста
bobeca написа:
Ето още малко инфо и снимки.Има снимки и как трябва да изглежда, завършено.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
SpoileR написа:http://i4.pinkbike.com/photo/2071/pbpic2071147.jpg
derdevil написа:Виж какво е разстоянието между скока и попивката и се замисли дали е за колело![]()
![]()
![]()
freerider написа:SpoileR написа:http://i4.pinkbike.com/photo/2071/pbpic2071147.jpg
Няма думи с които да опиша ,колко е красиво
derdevil написа:Виж какво е разстоянието между скока и попивката и се замисли дали е за колело![]()
![]()
![]()
derdevil написа:Мото крос писта ли ???
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
LorD написа:[dpycah] написа:http://c3.pinkbike.com/photo/2061/pbpic2061306.jpg
Защо нямаме такива в БГ уееее![]()
MaN1aK написа:derdevil написа:Мото крос писта ли ???
И двамата говорите глупости!
![]()
Това е UCI BMX DH!
Вие въобще мотокрос писта виждали ли сте,че да говорите?
Много по огромна е и скоците са ненормални,където с колело въобще не можеш да минеш...
И LorD друг път като куотваш снимка отпред и отзад на линка има и ги махни за да не се вижда снимката и да не задръстваш темата!Това се отнася и за другите,че ми писна вече!
LorD написа:Аз да съм казал,че тази писта е нещо свързано с мотокрос-а ?!?!
MaN1aK написа:LorD написа:Аз да съм казал,че тази писта е нещо свързано с мотокрос-а ?!?!
Не,но ми писна да гледам тъпи индивиди като теб да пишат ''ейй що няма тука такова,мноо е яко'' ми естествено,че ще е яко ве малоумник такъв пичовете като карат много там и са сериозни и се събират и казват хайде дайте да направим такава писта,да съберем пари или спонсори им го правят и т.н.Първо помисли за какво няма такива писти или паркове за каране и тогава пиши!
LorD написа:MaN1aK написа:LorD написа:Аз да съм казал,че тази писта е нещо свързано с мотокрос-а ?!?!
Не,но ми писна да гледам тъпи индивиди като теб да пишат ''ейй що няма тука такова,мноо е яко'' ми естествено,че ще е яко ве малоумник такъв пичовете като карат много там и са сериозни и се събират и казват хайде дайте да направим такава писта,да съберем пари или спонсори им го правят и т.н.Първо помисли за какво няма такива писти или паркове за каране и тогава пиши!
Тук в БГ има такива хора,които биха дали пари и биха отделили около месец (примерно) и да направят нещо такова ама има и други,които казват "а ве ей сега ще ти давам пари за някви си скокове и ще си губя времето вместо да карам" (примерно) и заради точно това в БГ не могат да се направят паркове или писти !![]()
MaN1aK написа:did ви каза всичко точно и ясно!
Сега стига мрънкайте,а да и не забравайте,че се намираме в България...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта