Ако са се размили дотам, че всичките явления, които наблюдаваме като гей-паради, чалгаджийство и тн. тиня да са нормални за обществото толкова по-зле за него.Това означава, че първата фаза на приемането им е отминала и вече започва срастване.Е*бем ти обществото, аз и без това не държа да съм изявен негов представител.Лично мнение.bikerider написа:Всичко опира до социалните критерии за "деградация" и "прогрес".
THEZOGGO написа::offtopic:
Очудвам се как имате свободно време да разисквате такива глупости.
THEZOGGO написа:Ако имате толкова свободно време в излишък, хванете напишете някоя статия за http://www.mtb-bg.com/ - нещо свързано с колоезденето.
bikerider написа:@agent_Jekov:
Всичките сладури, които толкова яростно отричат хомосексуалистите, присмиват се на заекващите като мен, бият по-слабите, отричат правата на малцинствата всъщност градят идентитет на основа на отрицание ("не-гей", "не-заекващ", "не-слаб", "не-малцинство" и прочие).
Толкова могат, така са програмирани от пост-комунистическото общество, което имаше и все още има нужда от виновни, от различни, които да бъдат сочени с пръст, заклеймявани и остракирани като негодни за живот, като контраст, който да дефинира "правилното" и "образцовото" с цел да образува така нужната социална спойка за хомогенизацията на обществото.
анормално
анти-природно явление
Ами има неща, които просто ще бъдат винаги общовалидни истини, колкото и да се променя Светът, според мен.Като това, че е не е нормално мъж да спи с мъж.Природата си знае работата.bikerider написа:Просто тая идеология на ненавист и твърдо убеждение, че знаем кое е нормално и кое не води се предава в семействата от поколение на поколение и се самоподдържа.
Не съм съвсем съгласен, защото познавам не един и два примера за обратното.Никак не е случайно, че точно тия хора като правило са бедни, нямат особено образование или са издънки на интелектуалци.
Не съм съвсем съгласен, защото познавам не един и два примера за обратното.
Както и да е, вътрешните ми разбирания не ми пречат да бъда толерантен на практика, в обществото, защото аз самият съм имал макар и кратки контакти с такива хора и това не ми е пречело да общувам с тях.
bluskanie написа:Ми анормални са. Най-изтърканото клише е, че по природа не могат да се възпроизведат, значи цялата работа води до КРАЙ! Само по себе си, това е грешка, ненормално явление, свършващо с нищо, аномалия... или викаш те ше си осиновят...![]()
bluskanie написа:Бе попринцип педалчетата не ми пречат, когато не ми демонстрират нещо пред очите. Аз също не им демонстрирам нищо, така че сметам това е толерантност. Ако почнат да демонстрират - и на тях им се демонстрира... СИЛА
Highlander написа:Ми ако бях президент,щях да ги изтрепя... Като порастна и не съм гей ще ги смачкам...
bluskanie написа:Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите. Казах го просто... всеки който ми натрапва наклонностите си, ме тормози. Аз не тормозя никой с моите наклонности... значи съм толерантен. Защо трябва да "издържам" простотиите на някой си?
bluskanie написа:Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите. Казах го просто... всеки който ми натрапва наклонностите си, ме тормози. Аз не тормозя никой с моите наклонности... значи съм толерантен. Защо трябва да "издържам" простотиите на някой си?
Grigo написа:Това, че не понасям някого, не защото е различен от мен, а именно защото се натрапва, вече, и ми навлиза в личното, че и по улиците - в общественото пространство, като си вее макарите и манивелата, през нацепените си, впити в гейският си задник, дънки, това прави ли ме по-малко толерантен от останалите и с какво?
Има време и място за всички, а както аз си позволявам да ч**ам приятелката си само вкъщи, а навън да излизаме прилично облечени, с изключение когато сме на море - по бански, то не виждам какъв е и техният шибан проблем!?
Бях свидетел, в гр. Сандански, тъй като често го посещавам, миналата година, и то по време на местните предизборни кампании, а след това и около Новогодишните празненства, как АЗИС A.K.A. Костинбродският Славей, си показва черния, биещ чак към лилаво, оакан, цигански, педалски задник, от сцената, като се надупи и си свали полата (отбележете, беше с къса пола!), на публиката, измежду които имаше и деца на под 5 годинки!
Та, да те попитам, защото и аз съм се разхождал в Англия, както правеха английските туристи, туристки и невръстните им деца, редом с тях, само че по английска улица, и там такива неща не съм срещал, та защо аджеба там не се излива подобна помия!?
По-хора са от нас ли, законите ли са им по-закони, полицията ли по-полиция, по-следяща за подобни рецидиви, или морала им - по-морал, не знам!
bikerider написа:Трябва ли да се ровим назад в историята, за да видим колко от изтъкнати учени, артисти, политици и прочие публични личности допринесли за развитието на човечеството са били хомосексуалисти. Искам да видя с какви аргументи ще dismiss-неш тия факти.
bluskanie написа:Типично в твой стил, bikerider, нямаш позиция, но държиш да опонираш на останалите.
chill написа:Мдааа, ми тя самата природа е ... анти-природна.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
chill написа:
![]()
![]()
![]()
![]()
Това не ми се отваря.Представям си и кой я е писал-поредният отчаян педераст...chill написа:Мдааа, ми тя самата природа е ... анти-природна.
http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
Ееее каква е тая агресия бе човек?chill написа:![]()
![]()
ПП. И какво, мамицата му мръсна, означава "натрапва" и защо си мислиш, че този глагол в приложим в случая?!!!
ППП. Баси, писна ми от лумпени и малоумници и всякакви фашизоидни отрепки.
![]()
![]()
Ми целта на тази организацийка Джемини каква е? Нали да популяризира "спорта"
Организирането на ПАРАД има само една цел. Да популяризира нещо.
По-конкретно. Демонстрацията на различно сексуално поведение не би следвало да е публична. Това е, което ме дразни. Деца още нямам, но не би ми било приятно, да е нормално мъже да се държат като "гейове" на публични места, а децата ми да свикват, че това е нормално. И това е, защото аз лично не вярвам, че хората се раждат педерасти. Поне не повечето. В целия този смисъл - ми пречат, защото подтикват към, за мен към ненормално поведение всички останали хора. И по телевизора го дават. Относно, дали си веят макарите. Па предполагам, че си гледал по телевизора в Германия или Холандия как правят парадите си. Това ако не е веене на макари...
agent_Jekov написа:Това не ми се отваря.Представям си и кой я е писал-поредният отчаян педераст...chill написа:http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexuality_in_animals
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта