Zozka написа:nikste написа:Само глупости
Ае ти си много кухо парче бре
nikste написа:Zozka написа:nikste написа:Само глупости
Добре, Айнщайн. Залягай над ученето, че светът на тебе разчита.
ACID BURN написа:nikste написа:Zozka написа:nikste написа:Само глупости
Не се карайте!Ники имаш странен характер...Не знам как може да се шегуваш с такива неща...Извинявам се, че ти го казвам и мойте уважения към теб, ама не ти отива на годините да говориш така.Айде пийс!
nikste написа:Не знам къде се намира, но ми се ще да хвана колелото и да отида да погледам сеир. Като ме събуди, поне да видя какво ме накара да стана в 18.30 часа. Е, ако няма страхливци, а има луди да пишат
Reactor написа:nikste написа:Не знам къде се намира, но ми се ще да хвана колелото и да отида да погледам сеир. Като ме събуди, поне да видя какво ме накара да стана в 18.30 часа. Е, ако няма страхливци, а има луди да пишат
Не се сърди ама наистина не е разумно това което се върти в главата ти.Аз днес бях там.Няма нищо интересно.Споко.
nikste написа:ACID BURN написа:nikste написа:Zozka написа:nikste написа:Само глупости
Не се карайте!Ники имаш странен характер...Не знам как може да се шегуваш с такива неща...Извинявам се, че ти го казвам и мойте уважения към теб, ама не ти отива на годините да говориш така.Айде пийс!
А той защо ме нарича кухо парче. Но иначе те разбирам идеално: по-умният трябваше да отстъпи и да не се подвежда от обидите на някой, който се е събудил в 6.30 часа заради бомбите и сега всичко му е криво
nikste написа:Reactor написа:nikste написа:Не знам къде се намира, но ми се ще да хвана колелото и да отида да погледам сеир. Като ме събуди, поне да видя какво ме накара да стана в 18.30 часа. Е, ако няма страхливци, а има луди да пишат
Не се сърди ама наистина не е разумно това което се върти в главата ти.Аз днес бях там.Няма нищо интересно.Споко.
Еми ето, бил си там и нищо не ти е станало. На безопастно разстояние е ясно, че нищо не може да ти се случи. Много ми се искаше и аз да видя как изглежда на живо. Но здраве да е.
nikste написа:........... без никой да пострада.
nikste написа:О, хич не съм мислил да навлизам навътре в близост до складовете или на места, където може да е опасно.
Иначе четох доста за тези взривове и моето мнение е, че е умишлено. Например гръмнал е половината от складовете, защото просто другата половина преди това е била изнесена. Сега трудно може да се разбере дали нещо липсва. Абе лоша работа, от където и да го погледнем, освен от моята гледна точка ако отидеш като турист
Reactor написа:За мен сега по интересния въпрос е :
Кой и как е причинил всичко това.Кой е виновен ?????
Ozzie написа:Reactor написа:За мен сега по интересния въпрос е :
Кой и как е причинил всичко това.Кой е виновен ?????
Вярваш ли, че ще получиш отговори на въпросите ти?
То и Чернобил като гръмна нямаше радиация над България, нали?
keremitko написа:Хората се евакуират ти искаш да ходиш там не мисля че е разумно
shepo написа:@Reactor
и тогава и сега пак ни лъжат наи нагло![]()
contty написа:http://i.data.bg/08/07/03/1036015_orig.jpg
nikste написа:Кой иска да ходиме до Челопечене да гледам взривовете
t.kyosev написа:nikste написа:Кой иска да ходиме до Челопечене да гледам взривовете
А другите навили се да идват с теб няма ли да гледат или те ще мижат по пътя.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта