събират се желаещи за каране на сопот.
Колкото повече толкова повече.

Събота вечер ще питаме за wifi за да глведаме УЦИ-то
и да си направиме цър пър.
Неделята ще ще се кара, все още надъхани от вечертта.
Навити?
HepBeH_XaMcTep написа:Ако сме повече народ... туковиж се наложи да пазаруваме вакуумирана скара от денонощния супер-маркет в Карлово..... и да пием бира на поляната;
stroker написа:А каде ще се спи,в града или някоя от хижите?
airborneone написа:HepBeH_XaMcTep написа:Ако сме повече народ... туковиж се наложи да пазаруваме вакуумирана скара от денонощния супер-маркет в Карлово..... и да пием бира на поляната;
Aко се организираме, тръгваме със скара от метро сурова![]()
"мангала в багажника" и цър пър някъде на някой полянка, само чешма да има наоколо и сме чук и гек
Само не разбрах кой ще е с лаптопа за световното???
Crimson написа:Квааа скара бе шмульо?! Ти да караш ли ша одиш или да плюскаш![]()
Crimson написа:Квааа скара бе шмульо?! Ти да караш ли ша одиш или да плюскаш![]()
HepBeH_XaMcTep написа:Crimson написа:Квааа скара бе шмульо?! Ти да караш ли ша одиш или да плюскаш![]()
Тз...
Ще ходи да му гепат ръкавичките....
Crimson написа:HepBeH_XaMcTep написа:Crimson написа:Квааа скара бе шмульо?! Ти да караш ли ша одиш или да плюскаш![]()
Тз...
Ще ходи да му гепат ръкавичките....
Да те гепат негрите
marshall__ написа:Aз мога да си взема лаптопа, но не е това врътката си мисля. Предпочитам да карам от колкото да се зарибявам с някви балъци...:D:D
Capoeira написа:ако всичко е по план в 2200 смятам да връщам материяла приет в 2015![]()
, ако ли не план 2 алкохолна кома.
HepBeH_XaMcTep написа:stroker написа:А каде ще се спи,в града или някоя от хижите?
В града... или по-скоро някъде на квартира.... близо до лифта
Capoeira написа:тва горе звучи като свързано с прилагане на физическа сила извън раздела за бутане на колелата, иначр аз на скарата съм голям почитател...
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot] и 10 госта