Но това не важи за масата

Също и това, което "произвеждам" не е такова, макар и на моменти поръчителя да го иска "отгоре отгоре направено, колкото са излгежда добре"
Alpina написа:Мен също не ме мотивира, нито ме привлича такъв продукт (то е ясно от далече дали е такъв) нито пък си купувам такива.
Но това не важи за масата
outfaced написа:и преди да се измисли тоя лозунг икономиката се е движела ... не мисля, че и сега това е единствения възможен път на развитие
Atari написа:А това за можещите хора в София - ами доста повече са DarkFate, недей да обиждаш така колегите.
Alpina написа:Ааа извърташ нещата, пита за това ли си купувам "китайски" и за това ти отговорих, че ако ше са китайски, купувам китайски, а не "китайски"
Atari написа:Alpina, в първата част бъркаш учещите се геодезисти с тези, които са се изучили и работят по професията си. Във всяка професия има некадърници, а докато се учиш, подобни грешки са нормални. Това, че доста хора отпадат се дължи именно на непопулярността на тези професии. Там се влиза от зор да сме студенти или защото не сме влезли нещо по-престижно, и липсва всякаква мотивация. Пък и не е никак лесно да завършиш каквото и да е инженерно образование, така и нещо от чистите науки. Това е и причината повечето хора да избират "по-модерни" специалности.
outfaced написа: За мен това са пари вложени на грешно място, па вие си го наричайте както щете ...
bluskanie написа:outfaced написа: За мен това са пари вложени на грешно място, па вие си го наричайте както щете ...
Вложени пари, които носят печалба може да са грешно вложени само за този, който не ги е вложил
Antares написа:"Вместо да купонясвам, ще си губя времето с простоии - сега му е времето, кога иначе"
Antares написа:Ако имаш акъла в главата си - гладен няма да останеш.
NovemberCharlie написа: Да ни ви казвам, че допреди един месец стенда за измерване на дължина беще производство 1954 година. Вярно, че работеше без забележки. Сега вече в БИМ имат нов.
ilinkolov написа:Antares написа:Ако имаш акъла в главата си - гладен няма да останеш.
А това и без образование си важи
Не, на запад е зле, тук е добре.Antares написа:докато масата мрънка и обяснява колко е хубаво на запад и колко е зле тук.
agent_Jekov написа:Не, на запад е зле, тук е добре.Antares написа:докато масата мрънка и обяснява колко е хубаво на запад и колко е зле тук.
Това може да означава само едно - намираш се на западния полюс!rarekin написа: Не. Няма ТУК няма НА ЗАПАД :)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта