натискай педалите по надолнището и умната
П.С на твое място другият път ще ида да карам където никой още не бил нали затова е планината - за юнаците..
Silvestroff Gabrovo написа:Прибрахме се по живо по здраво, грубо се събраха около 100-ина километра.
Почти никъде няма сянка, прахоляци, по пътя има участъци с пясък, все едно караш в някоя пустиня, гумите затъват. Изобилно отделяне на пот, което привлече рояци магарешки мухи (оводи) и други по-малки на размер видове, които допълнително утежняват ситуацията с тяхното нахалство и стръвно желание да пробиват с жилата си кожата ми и да смучат кръв
Постоянно трябваше да мятам ръце и да ги гоня, отпсувах си. Еле, стигнах въпреки всичко предела "Ушите", вдигнах скороста на 15 км/ч и мухите останаха назад. Поех към върховете "Купените" с цел да ги изкача. Спрях в подножието им и оставих колелото, защото са стръмни и до тях се стига само пеш. Изкатерих вр.Малък Купен (1314 м.) и се омаях от панорамата надлъж и нашир на Тревненския Балкан и всичките му върхове. За съжаление силите не ми стигнаха да кача Големия Купен, та го оставих за друг път, а и почти бях слънчасал вече. Последва продължително каране до х.Българка през едни гъсти и мрачни гори, толкова тихи, че чак зловещи и звука на някое счупило се клонче, те кара да затаиш дъх в очакване да изскочи... нещо Silvestroff Gabrovo написа:Позавъртяхме и днес, след като времето даде да се изкефим.Двамата с Росен се качихме до х. Мазалат.Поокаляхме се леко, но това е задължително по това време на годината.За Росен това беше сефтето да се качва толковяа нагоре, но нямаше никакви проблеми . Абе хубаво се получи, и най важното че се зариби още един човек.Нека да стават все повече. Ето и някоя и друга снимка.http://www.album.bg/silvestroff/albums/50476/

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта