R.monster написа:Имаше ли доста хора...?Kак беше трасето,а за времето разбрах,че било чудесно! Да се надяваме на хубаво време и този weekend
R.monster написа:Да се надяваме на хубаво време и този weekend
stroker написа:R.monster написа:Да се надяваме на хубаво време и този weekend
Като гледам прогнозите и че от петък започва да вали и направо ми се ревеее
sdfghjkl написа:Някой от присъствлите там миналия уикенд може ли да сподели за състоянието на 4Х- трасето..? Задавам въпроса, защото когато се разходих до Сопот преди около месец на първия дабъл имаше коловоз, или и аз не знам как да го нарека, достатъчен да побере карач заедно с колелото му, а останалата част от трасето също не беше в очарователно състояние. Ще съм наистина благодарен
bobiracing059 написа:sdfghjkl написа:Някой от присъствлите там миналия уикенд може ли да сподели за състоянието на 4Х- трасето..? Задавам въпроса, защото когато се разходих до Сопот преди около месец на първия дабъл имаше коловоз, или и аз не знам как да го нарека, достатъчен да побере карач заедно с колелото му, а останалата част от трасето също не беше в очарователно състояние. Ще съм наистина благодарен
Аз когато ходих преди 2-3 седмици беше се запознах от близо с тази дупка в първия дабъл на 4х-а след като се бях засвяткал и се сетих,че на първия дабъл има попивка а едва след като скочих се сетих че се чудих за какво беше дупката в попивката и се врязах в нея,не паднах ама бая си попсувах.Аз също се надявам организаторите да са се погрижили или поне да дадът лопати и карачите да си оправим трасето за 4х.![]()
R.monster написа:Трасето е лесна работа,защото май и за тая седмица ще се отложи закриването![]()
R.monster написа:До момента да,но...нищу не се знае.Всичко зависи от времето
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта