Shady™ написа:Вече не ме търсете за дропове...Търсете Foxy_FR & Editor
Shady™ is History
sando g написа:Shady™ написа:Вече не ме търсете за дропове...Търсете Foxy_FR & Editor
Shady™ is History
Що ? Кво е станало ?
sando g написа:Shady™ написа:Вече не ме търсете за дропове...Търсете Foxy_FR & Editor
Shady™ is History
Що ? Кво е станало ?
Shady™ написа:sando g написа:Shady™ написа:Вече не ме търсете за дропове...Търсете Foxy_FR & Editor
Shady™ is History
Що ? Кво е станало ?
За нищо неставам вече. Бракуван кон съм
Новите таланти са на лице
Ти ще им правиш садвичи и айран.kikon написа:Айде
Ама да има и нещо по-лесничко кат за мене
yavka написа:Аз бях почнал да си правя едно местенце, но бях сам и нямах стимул, но ако някой иска да продължим да сФирка
Според мен на местенцето има възможности да се направи добро, макар и да е почти без наклон (за по-добра засилка)
cichlidi написа:Панчарево.....
cichlidi написа:А какво ще кажете да се организираме и пак някъде в този район да направиме нещо малко по дх, като за през седмицата. Примерно Камбани, Панчарево.....
CRAZY RIDER написа:За утре съм съгласен нещо
А за пътечката... не е тази,там опредлено нямаше следи от стъпки гуми или каквото и да е било
Editor написа:CRAZY RIDER написа:За утре съм съгласен нещо
А за пътечката... не е тази,там опредлено нямаше следи от стъпки гуми или каквото и да е било
До колкото си спомням по едно време се стига до една скала от която се вижда цялото езеро , а самата пътечка тръгва от една къща , която мисля ,че се водеше на Кремиковци.Относно утре...Горе-долу към колко да се чакаме там и имаш ли лопати някакви.Аре тоя път и ти ще скачаш!
Editor написа:ИДЕАЛНО е като време, но незнам какво ще правим като лопати защото аз нямам никакви а искам много да покараме и да поснимаме.Има ли вариянт някой дате закара до тук?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта