Някой да кара ролери?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Някой да кара ролери?

Мнениеот gofren » Нед Ное 09, 2008 7:00 pm

видях че няма тема и ъм са както си учих ми мина през главата всичко друго само не и учебния материал и се сетих за ролери.

някой кара ли такива?

какви стилове има пък там (едва ли планинско спускане, по скоро стил маймунджълъци и маймунджълъци на рампа или де да знам)?

може ли да се карат ролери градско, както се кара колело градско?

ъъ и най важното са се замислих. като се засвяткам по някъв наклон, ОК с колелото скачам на спирачките и се моля, а кво става при ролерите, там при такива наклони (на каквито си мисля да пробвам кво е) може ли да се спре както с колело или трябва да започвам да спирам 1 минута преди края на пистата (дървото, острия завой, пропастта...)

давайте който както квото кара да сподели интересни изживявания :^: :)
Аватар
gofren

Рейтинг: 1309

Мнениеот IVO Jordanov » Нед Ное 09, 2008 7:28 pm

Като малък карах...ролерите ми бяха розови. Прави си сметка на колко години съм бил. Имам братовчедка, която преди време караше и беше много добра. Живееше в Аржентина, когато почна да кара, а там си имат и рампи и по-добри условия като цяло...това спусканеи тя го е правила :)

Ако си достатъчно добър можеш да спреш сравнително лесно. Но при скорост като на клипчето със сигурност ще ти трябва повече време отколкото с колелото ;)
Аватар
IVO Jordanov

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Нед Ное 09, 2008 7:47 pm

дъщеря ми кара ролери вече 6 години и е много напред.

ако имаш въпроси, питай, ще я питам и ще ти отговоря.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Назад към Други