Аз съм на втора дупка - имам още 6kibikoff написа:
вместо да умувате ценовата политика на фирмите си пребройте дупките на коланите
Аз съм на втора дупка - имам още 6kibikoff написа:
Deadmau5 написа:ми не разбрах точно. А като пък толко се дразниш, гледай новини.
ми не разбрах точно. А като пък толко се дразниш, гледай новини.Alpina написа:Уволнени от къде?![]()
![]()
Деа, я като ще пишеш, да е малко по точно, а?
![]()
![]()
![]()
т'ва го разбрах. Поради простата причина че шефовете им няма от каде да им изроват заплатиAlpina написа:Deadmau5 написа:ми не разбрах точно. А като пък толко се дразниш, гледай новини.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А защо са уволнени разбра ли???
Deadmau5 написа:И последно, негодувам заради т'ва че не съм някое разглезено богаташче
Deadmau5 написа: [ И последно, негодувам заради т'ва че не съм някое разглезено богаташче
Alpina написа:P.S. Оффф, каква криза те гони бре. Тука не съм я усетил още по никакъв начин. Чуха някои хора, че извън страната ни има такава и почнаха да плямпат глупости и да си измиват ръцете...
Kpoko написа:...имам някакъв поглед върху ситуацията последните две години...
Alpina написа:Мхм, добре го каза, сега обаче сега усеща ли се, та всички се оправдават с нея
Alpina написа:Deadmau5 написа:...
И последно да ти кажа, че аз човек, който наистина работи, не съм чул да се оплаче.
Мрънкат само тия, дето все гледат да скатаят.
Били им високи цените, били им ниски заплатите...
Ми хвани свърши нещо бре, то нищо чудно като само знае да мрънка, защо всичко му било скъпо
Изключвам от мнението си учители и лекари - тяхната работа е неблагодарна.
P.S. Оффф, каква криза те гони бре. Тука не съм я усетил още по никакъв начин. Чуха някои хора, че извън страната ни има такава и почнаха да плямпат глупости и да си измиват ръцете...

MARTO4KATA написа:Абсолютно съм съгласен! Писнало ми е от хора, които само се оплакват, но не правят нищо по въпроса да си подобрят положението.

NovemberCharlie написа:Аз съм на втора дупка - имам още 6kibikoff написа:

Deadmau5 написа:и с какво мога да предприема против кризата, при мисълта че съм на 16 години? И виновен ли съм че ми трябват още 1500 лева, които няма от къде да изровя
ма вие имам чувството че ми се подиграватеPtD написа:И аз не съм виновен, че съм само на 35, а ми трябват десет милиона? Откъде да ги изровя? ПОМАГАЙТЕ!
Deadmau5 написа:старая се да се оправям сам, но все изниква нещо
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта