flatko написа:Пичове, айде кажете скоро ще се прави ли поръчка, че имам и аз нещо на ум... Цената е между 80 и 120 паунда, в зависимост от това дали ей таз история:
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=14957
ще мога да си я сглобя тук, понеже чета нещо, че не е съвсем стандартен размер, а не мога да си преведа всичката терминология като хората, че да разбера нещо тривиално ли е или кво...
Айде ако някой разбира от тези неща - да удари едно рамо в превода и обяснението, пък иначе съм много надъхан за тази рамка или една друга... почти подобна
Между другото съм в София, ако има чак такова значение.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
jd написа:@Just crazy, @flatko: рамките не се включват в безплатната доставка, да знаеш само
@flatko: пиши ми на ЛС.
jivkonik написа: ЦЕЛИ КОЛЕЛА не се достовят безплатно, или ако рамките в поръчката са над 2 броя!!! За 2 броя рамки и куп други неща доставката е 100% безплатна, стига стойността на поръчката да е над 250 GBP.
FREE SHIPPING on all orders over £250GBP
Chain Reaction Cycles are pleased to offer FREE SHIPPING to any destination in Bulgaria on orders over £250 GBP(approx 620BGN)*. For orders under this value we also offer great value discounted shipping rates. Delivery is normally within 6-7 working days.
*Excluding complete Bicycles or similar sized large packages
jd написа:jivkonik написа: ЦЕЛИ КОЛЕЛА не се достовят безплатно, или ако рамките в поръчката са над 2 броя!!! За 2 броя рамки и куп други неща доставката е 100% безплатна, стига стойността на поръчката да е над 250 GBP.
Тук пише:
http://www.chainreactioncycles.com/Post ... ation.aspxFREE SHIPPING on all orders over £250GBP
*Excluding complete Bicycles or similar sized large packages
jivkonik написа:Знам точно какво пише, както и човека, на който му купих от там 2 рамки заедно с още 10-тина неща в една пратка знае, че ДОСТАВКАТА БЕШЕ БЕЗПЛАТНА!!!
jd написа:jivkonik написа:Знам точно какво пише, както и човека, на който му купих от там 2 рамки заедно с още 10-тина неща в една пратка знае, че ДОСТАВКАТА БЕШЕ БЕЗПЛАТНА!!!
Ако ти си купувал и са ти го доставили това е друг въпрос
Понеже досега не съм поръчвал от тях, първо гледам какво им пише в Shipping Policy-тата
Потребители, разглеждащи този форум: b_u_b_o и 364 госта