Не бе, тва беше преди сбирката.Editor написа:NovemberCharlie написа:Той и в сряда гледаше така в метротоAn Alien Hoopajupe написа:Днеска видях и Хамстера на ескалатора в метрото ,гледаше депресирано в една точка и не ме видЕ
Ева пак му е говорила некфи глупости , за да гледа така.
NovemberCharlie написа:Не бе, тва беше преди сбирката.Editor написа:NovemberCharlie написа:Той и в сряда гледаше така в метротоAn Alien Hoopajupe написа:Днеска видях и Хамстера на ескалатора в метрото ,гледаше депресирано в една точка и не ме видЕ
Ева пак му е говорила некфи глупости , за да гледа така.
HepBeH_XaMcTep написа:При 5 часа сън на денонощие и никво "каране" от 3 седмици... и ти ще гледаш така!
Да ги кърмиш примерно! Кат' не мислите!kikon написа:Деца, кво да ги праиш
"ГО", младежо "да ГО вземе"! Научи се да се изразяваш правилно!PtD написа:Киконата трябва да т... се вземе в ръце и да "покарате".
kikon написа:Простаци!
PtD написа:HepBeH_XaMcTep написа:При 5 часа сън на денонощие и никво "каране" от 3 седмици... и ти ще гледаш така!
Кофти, натрупва се напрежение... Киконата трябва да т... се вземе в ръце и да "покарате".
PtD написа:THEZOGGO, има едно нещо, дет' се вика "хумор". Не е лошо да си купиш кило-две от пазара, че съвсем без него е кофти. Пък и мацките ше започнат да те харесват.
Stuny написа:Днес към 18ч, 2ма с челници на кибмата , умрях си от кеф като ги видях.
Втория си носеше каската на раницата , предполагам заради челника , май не е най-доброто решение въпреки че не караха много бързо.
gdude написа:може да сме били аз и владо,защото и ние бяхме там около тоз час, а иначе дори бавно си карахме но главно заради това,че бях без каска защото челника не ставаше на fullface-а
. А втория с бял fullface-a ли е бил на отзад на раницата ?
Stuny написа:gdude написа:може да сме били аз и владо,защото и ние бяхме там около тоз час, а иначе дори бавно си карахме но главно заради това,че бях без каска защото челника не ставаше на fullface-а
. А втория с бял fullface-a ли е бил на отзад на раницата ?
На мен ми се стори че е DJ каска , ама все пак беше тъмно. Предполагам вие сте били , едва ли много хора карат нощем. Подминахте ме някъде към края , май малко преди една голяма локва.
tweety написа:днеска към 1:30 на алеята на цар Борис на светофара при киров видях GECKO с новия трактор,като мина през кръстовище почна да подската на колелото,явну много се кефеше на амортесиорите![]()
![]()
Blink92 написа: мисля че видях Spoilera, но не съм сигурен.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта