MoRTi написа:Мене що никой неме номинира?Аз се номинирам за мастър админ...
lapdkorn написа:- Спамер на годината-Oxliofa
за домашен майстор и аз определено съм за GECKO
did написа:Oxliofa написа:Най полезен форумец - Admin
Най-голям подмазвач - Oxliofa.
Две от визираните "кандидатки" не са точно "мис"hitar_potter написа:Хмм Редно е да си имаме и Мис МТБТука общо взето номинираните са ясни - Анелия, киконата, quiz, ъъъ имаше и още една що-годе редовна, ама а, де.... не се сещам...
did написа:Oxliofa написа:Най полезен форумец - Admin
Най-голям подмазвач - Oxliofa.
Antares написа:Две от визираните "кандидатки" не са точно "мис"
...поне доколкото знам ;]
nicky bike написа:... Ами той да не им наднича под клавиатурките ,че да знае от какъв пол са ,я!
Antares написа:Може ли за едни изтъркани подметки да прекратиш вело-активност за не по-малко от шест месеца...
hitar_potter написа: ъъъ имаше и още една що-годе редовна, ама а, де.... не се сещам...
Oxliofa написа:Дърт заядливец - daf4ov
daf4ov написа:Oxliofa написа:Дърт заядливец - daf4ov
Тай като има и номинациЙ за най-бързо паднал рейтинг защо да няма и за най бързо качен рейтинг
Аз номиниран Aнелия и Kikon
Quiz написа:kikon написа:Аз номинирам Анелия за изгряваща звезда в ХС
Анелия е изгряваща звезда само във форума, а ако не се лъжа в ХС-то е изгряла отдавна.
Пичелиш плюсче за доблест.Quiz написа:Quiz написа:kikon написа:Аз номинирам Анелия за изгряваща звезда в ХС
Анелия е изгряваща звезда само във форума, а ако не се лъжа в ХС-то е изгряла отдавна.
Поправка:
Моля, намесата ми относно номинирането на Анелия като изгряваща звезда на ХС небосклона да не се взима предвид.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта