Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди, предназначени за тези по-специфични видове каране, които се практикуват предимно в градска среда, както и за компоненти и екипировка за тях. Може да се обсъждат и теми, свързани с BMX.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20
Имайки предвид разделът, в който е пусната темата, вилката би трябвало да се кара стрийт, дърт или ърбън. Тората е вилка за ХС и няма какво да прави в тези стилове на каране За "цокито" няма да коментирам, не съм карал и нямам опит с такава вилка, но за тората съм изумен. Не е зле авторът да попрочете малко и да се поограмоти за предназначението на тази вилка преди да пише ненужни теми и да пълни форума
Значи е време да се замислиш .А от чужденеция за 600 лева можеш да си внесеш и Argyle 318 с Motion Control което според мен е супер благина.Кеф ти стрийт,кеф ти по-твърда вилката.Кеф ти дърт , врът компресията и пак омеква.....хмммм дам. Защо и аз нямах малко финанси за Mo-co ъпгрейд на моята
http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=29963 .... това е най-добрият ти избор и по днешен курс излиза точно 530 лева с доставката.Прави сметка щом тук 302 струва 600 лева а в същия сайт топ модела от серията е 660