Аз лично очаквам от себе си, да се потрудя повече за да предстоящите изкарам изпитите в края на годината и да не бъда толкова мързелив и досаден.(което става факт напоследък

Вие сте!

Анелия написа:Охх че ме жегна... Не очаквам нищо. Работя по въпроса. Но защо е толкова трудно да пренебрегнеш егоизма си и да правиш жертви за най-ценните ти дори...Или не трябва да са жертви, а да иде отвътре... мамка му и скорпионска природа
Анелия написа: ...Или не трябва да са жертви, а да иде отвътре... мамка му и скорпионска природа
Ако откриеш (си открила) решението на този проблем - драсни ЛС. Че аз нещо не мога да се справя с това и социалния ми живот нещо накуцва.Анелия написа: мамка му и скорпионска природа :(!:
Анелия написа:Охх че ме жегна... Не очаквам нищо. Работя по въпроса. Но защо е толкова трудно да пренебрегнеш егоизма си и да правиш жертви за най-ценните ти дори...Или не трябва да са жертви, а да иде отвътре... мамка му и скорпионска природа
Editor написа:Смятам да направя промени във височинките.![]()
Очавам от себе си и повече внимание в планината (за разлика от изминалата година).
Много добре си го формулирал лично аз също очаквам това ,като се има на предвид ,че и първия изпит ми е след 2 месеца ,а аз все още не съм погледналdEcLiNe™ написа:Аз лично очаквам от себе си, да се потрудя повече за да предстоящите изкарам изпитите в края на годината и да не бъда толкова мързелив и досаден.(което става факт напоследък) От семейството-да бъдем по-сплотени и да се подкрепяме повече, а от обществото - малко по-търпеливо и съобразително!
![]()
Вие сте!![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта