Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Shady™ написа:Абе тея от топлофикация са ебаси катилите... Може ли ХЕМ да "дават" по-малко градуси/топлина хем да завишават сметките хем да ни казват - "Да си плащате навреме"...![]()
![]()
![]()
jd написа:Сега като нема парно, просто ще се гушкаме повече и туй това - ще има приръст на нацията![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
naso написа:екстра тъкмо ще ходиме по често да събираме дърва в гората...
jd написа:Сега като няма парно, просто ще се гушкаме повече и туй това - ще има приръст на нацията![]()
... дупедавските договори... далновидна енергийна политика... газоразпределителните дружества...
did написа:Editor написа:Не ми се иска да разправям на синовете си какво е било началото на 2009-та.
Споко! Може пък да ти се родят блондинки и да не се наложи да им обясняваш нищо, само да им размахваш toyaga-та.
Editor написа:Не ми се иска да разправям на синовете си какво е било началото на 2009-та.
Еми сподели малко де, ако обичаш.TOYAGA написа:... дупедавските договори... далновидна енергийна политика... газоразпределителните дружества...
Мда. Личи дълбоко познаване на проблема.
agent_Jekov написа:Еми сподели малко де, ако обичаш.
TOYAGA написа:Бедните ще го духат.
did написа:Тва е ясно. Нещо, което да не знаем, ще кажеш ли безплатно?
TOYAGA написа:agent_Jekov написа:Еми сподели малко де, ако обичаш.
Бедните ще го духат.
TOYAGA написа:did написа:Тва е ясно. Нещо, което да не знаем, ще кажеш ли безплатно?
Да. Нищо не ти е ясно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта