Модератор: Модератори в пазара
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:Сега видях - всъщност желязното е пластмасово, но направено от алуминий.
[7:28:30 PM] ..... каза: pffffffff em prodava em laino
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Само дето пропусна някои подробности:evilll написа:TENDER
Изключително нахален и некоректен човек, според мен. Продадох му в събота вечерта един шок, чисто нов немонтиран. В понеделник ми се обажда да ми каже, че шока не работел. Разбрахме се да му върна парите при това положение, въпреки че не съм длъжен да го правя. После видях тази тема:
http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=48741
И се оказа, че всъщност не е проблема, че шока не е в ред, а че не му харесва как работи на неговата рамка(в темата ще намерите повече подробности). Както и да е видяхме се и понеже е достатъчно нахален и убеден, че шока не работи и така или иначе се бяхме разбрали да му върна парите така и стана. Демонтира си го от колелото и му дадох парите, както се бяхме разбрали. Като се прибрах вкъщи реших да го почистя и видях, че тече масло от ребаунда, явно го е пренавил и даже не спомена за този проблем...
Аз лично не бих извършил повторно търговия с този човек.
И за да не говоря само лоши неща...
TeDo_BaPHa
Наскоро му продадох една вилка. Коректен е.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта