Модератори: did, naka76, bikezilla

Persenk написа:Мдааа, юни месец...плаж, море, рускини... а ний някъде в нищото. Баси и късмета!

Persenk написа:Мдааа, юни месец...плаж, море, рускини... а ний някъде в нищото. Баси и късмета!

Newone написа:Persenk написа:Мдааа, юни месец...плаж, море, рускини... а ний някъде в нищото. Баси и късмета!
И ти ли, Бруте, стигна до рускините? Нима ще ги предпочтеш пред група потни мъже....

Ей за такова нещо от кога си мечтая...
 Ей за такова нещо от кога си мечтая...

tanya написа:
След онова бутане от Мостово до Кръстова гора и последвалото пренасяне на колелото в дъжда през 60-те паднали дървета на ПВ1, не знам дали има нещо, което да ме уплаши.
did, благодаря за поканата.
 Имаче не е толкова лошо, просто е различно!
  Имаче не е толкова лошо, просто е различно!
 цялото нещо дето сте го замислисли звучи много  яко.  Нака - евала за ентусиазма и обичта към този спорт през всички тези години
 цялото нещо дето сте го замислисли звучи много  яко.  Нака - евала за ентусиазма и обичта към този спорт през всички тези години    

Да си изкарате много чудесно, че да мога мноооого да ви завиждам!!!!!!
  Да си изкарате много чудесно, че да мога мноооого да ви завиждам!!!!!!
halcor написа:Звучи твърде зарибяващо и няма да се пропусне

kotka12 написа:halcor написа:Звучи твърде зарибяващо и няма да се пропусне
умоляваме господин halcor да подготви специална селекция по повода

.Това ще е неповторимо изживяване.Ще направя всичко възможно да се освободя от всякакви задължения за тогава.
 .Това ще е неповторимо изживяване.Ще направя всичко възможно да се освободя от всякакви задължения за тогава.   

. Това е нещо ново за мен, но пък винаги има първи път. Сега остава чакането и реденето на багажа
 . Това е нещо ново за мен, но пък винаги има първи път. Сега остава чакането и реденето на багажа 

Стига бе....
 Стига бе....
 :):)
:):)

ACID BURN написа:И аз скоро получих покана, за което много благодаря на Митето!
Но не разбрах за каква проява става въпрос.И още един въпрос.Този форум е таен или?Защото преди го нямаше.

Иначе за рейтинговата система- тя хич не ме грее... стига да мога да пиша във форум  мероприятия всичко е добре!
  Иначе за рейтинговата система- тя хич не ме грее... стига да мога да пиша във форум  мероприятия всичко е добре!   Ай на здра'е!
 Ай на здра'е!
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта