IVO Jordanov написа:bokichaa написа:jd написа:За физиотерапияортопедията в Горна баня
Не стъпвай ТАМ.bokichaa написа:Преди 3,5г скъсах кръстна връзка и менискус
Не смесвай нещата. Говорехме за физиотерапия.
Не е редно да заклеимяваш толкова много специалисти и да ги поставяш под общ знаменател. Аз също имам лош опит в Ортопедията, но той няма нищо общо със физиотерапията, камоли със счупване на китка...ако ме разбираш.
Harka написа:Никой смъртен не може да разчете докторския почерк, така че и ти не си успял.
Можеш ли да посочиш на тази картинка?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... Carpus.png
jd написа:На лявата, обозначено с 3, най-външния (малкия) пръст, както и E. Фрактурата почва отгоре и стига до средата на Е (това, което доктора ми показа на екрана в Пирогов).
Harka написа:Ъъъ, защо си мисля, че гледаш лявата картинка, която е за дясната ръка? Нали уж счупването ти е на лявата китка?
BTW, а знаеш ли дали имаш и наранена ставна повърхност? Т.е. фрактурата засяга ли и ставата, или само костта?
jd написа:f-ra ossis leomeoti siu
outfaced написа:...Сега като го гледам това на 661 и това, което Костанев носеше след като си изкълчи китката ... неговото ми изглежда по мислено.
An1MaL написа:
@Antares
Напремир Jabsco той счупи ключица, идваше в парка уж само да гледа, хващаше колелата и пускаше пътеката (може да си караше бавно, но караше)
Мога да дам и идин пример, за един приятел който извади рамо и веднага след операцията си караше...
Това, че раздвижваш рамото си бавно, всъщност е добра новина. Означава, че ставата зараства добре.
dob написа:хубаво си се замислил дали не е още рано да разцъкваш. кажи на доктора какво си си взел или направо му го покажи. след като му мине оцъклената физиономия тип "wtf", може да те посъветва кога и по колко врема да го ползваш.
jd написа:
@Jabsco: Мен, не искам да те разочаровам, но ще те боли доста повече. Аз два пъти съм я чупил, доста години минаха от втория път и пак от време на време я осещам по-слаба от другата. Така че както казват англоезичните, "Take your time"
jd написа:най-вероятно е превръзка тип "осморка"
jd написа:За кокала - не се притеснявай - ще си постърчава (зависи как си падна и си я счупил).
jd написа:Леко и бързо възстановяване!
An1MaL написа:Вчера си счупих ключицата, и искам да попитам някой кайто е чупил дали му се е наместил кокъла.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 379 госта