днес направих опит да си сменя вилката, махнах вилката и спейсрите, но стигнах до чашките... та въпроса ми е как да избия чашките

asench написа:Не, не ме разбрахте.. това се прави след като свалиш вилката,а аз не съм стигнал до там, заради горната част на чашката (това под спейсарите)
Stancho написа: и като я махнеш лапата, вече остава само да издърпаш вилката.
mi6o92 написа:Взимаш една голяма отверка бъркаш с нея в челото и избиваш чашките
asench написа:Здравейте,
днес направих опит да си сменя вилката, махнах вилката и спейсрите, но стигнах до чашките... та въпроса ми е как да избия чашкитеМоля ви помегнете ми
10х
asench написа:Не, не ме разбрахте.. това се прави след като свалиш вилката,а аз не съм стигнал до там, заради горната част на чашката (това под спейсарите)
OOPS объркал съм се ФЕНОМЕНАЛНОasench написа:Здравейте,
днес направих опит да си сменя вилката, махнах вилката и спейсрите, но стигнах до чашките... та въпроса ми е как да избия чашкитеМоля ви помегнете ми
10х
Мерси, е това искахdid написа:Намираш някой приятел, който да държи здраво рамката, а ти слагаш едно дървено трупче отгоре ВЪРХУ стержена. После внимателно, с чук, почваш с леки потупвания по дървото, все едно искаш да избиеш вилката надолу, докато държите рамката вдигната.
В момента, в който нещата тръгнат, махаш клиновидния пластмасов пръстен, който се вижда на снимките и зацепва стержена в горната чашка.
Тва е.
Teodor40 написа: Брърни с една отверка и леко го разшири ;
axelmax написа:ако не стане,както се случи с едни чашки на Ritchey яко са бяха заклинили и тоя конус нямаше начин да отпусне при удър отгоре
mi6o92 написа:Взимаш една голяма отверка бъркаш с нея в челото и избиваш чашките
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта