Daniel Panev написа:И за какво - да си я трошиш от главата!
Alpina написа:Дали не е време да се направи раздел "Подарява
Alpina написа:Дали не е време да се направи раздел "Подарява" ("Елате да ми "изчистите" гаража!")
did написа:кръстете го "форумна вехтошарница".
Alpina написа:Продава
Продава
Подарява
Продава
...
Губи се
Най-добре, както и axelmax предложи - да е общ - Разменя/Подарява
jd написа:Alpina написа:Дали не е време да се направи раздел "Подарява
Не е лоша идеята, защото аз лично наскоро разчиствах и намерих старото ми кормило и още разни дребни части, които няма да ги ползвам и по-добре да ги дам на някои.
Teodor40 написа:С разменяне вече има някакъв смисъл.
Teodor40 написа:П.С.Набихте ли ми минус за това миналото хахахаха
did написа:внимавай!
Веднага някой ще те попита, дали към кормилото не подараваш като бонус и онова нещо, дето е в кутията под него.
jd написа:did написа:внимавай!
Веднага някой ще те попита, дали към кормилото не подараваш като бонус и онова нещо, дето е в кутията под него.
Подарявам само това, което пише в обявата
Иначе си прав - вече ме питаха за самата кутия
axelmax написа:за пореден път досаждам,но нека годините и населеното място станат задължителни при регистрация,а сега регистрираните да им се прати по един ПМ да го напишат в профила си
bikerider написа:axelmax написа:за пореден път досаждам,но нека годините и населеното място станат задължителни при регистрация,а сега регистрираните да им се прати по един ПМ да го напишат в профила си
За пореден път не разбрах кое гарантира достоверността на въведените данни.
capoiera написа: Или при написана идеално обява да ме търсят по Скайп със въпрос от сорта на: -та кажи са, какво продаваше..... и колко ми искаш....?
bikerider написа:axelmax написа:за пореден път досаждам,но нека годините и населеното място станат задължителни при регистрация,а сега регистрираните да им се прати по един ПМ да го напишат в профила си
За пореден път не разбрах кое гарантира достоверността на въведените данни.
axelmax написа:аз говоря само за години,но едни данни като месец и ден ,биха били полезни автоматично да сепратят поздравления
bikerider написа:Иначе идеята ми харесва, хубава е, но за съжаление няма как да се реализира задоволително, поне аз не виждам как.
codename47 написа:bikerider написа:Иначе идеята ми харесва, хубава е, но за съжаление няма как да се реализира задоволително, поне аз не виждам как.
с електронен подпис

bikerider написа:axelmax написа:аз говоря само за години,но едни данни като месец и ден ,биха били полезни автоматично да сепратят поздравления
Ми добави едно поле, принуди хората да го попълват и проверявай дали данните са верни. Щото ако не са верни критерия ти за преценка отива по дяволите.
Иначе идеята ми харесва, хубава е, но за съжаление няма как да се реализира задоволително, поне аз не виждам как.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта