Tonko написа:Не знам как го намирате вие, но според моето скромно мнение толкова етапно състезание не е по силите на нашите колоездачи ( като изключиме една много малка група хора, и естествено момчетата, които се състезават на шосе ) .
Tonko написа:Надявам се да си прав, но наистина не мисля, че подценявам тези момчета ... състезавал съм се срещу доста от тях, и наистина нещата не опират само до техника на каране, те имат ужасно много километри зад гърба си, и най-малкото знаят как да се СЪСТЕЗАВАТ в такъв тип сътезания ( имам предвид многоетапни ). Та това, което исках да кажа е че просто това мероприятие не е за подценяване, по никакви параграфи и изисква изключително добра подготовка.
Stuny: след като пишеш толкова уверено, предполагам си стара пушкаи си участвал в Родопските формати на Паралел, не знам за теб но аз лично се чуствах изключително смачкан след три последовтелни дни въртене ( състезателно ), а тогава наистина тренирах .....
P.S. не искам да започвам спор или нещо от рода .... просто се надявам момчетата, които ще участват да вземат написаното от мен в предвид.
Peace and ride to the hills, and further
codename47 написа:мисля че най-голямото предизвикателство ще е първият етап в Рила където липсват кръчми и няма да може да се практикува стилът КК![]()
@Waldemar, времето е 9ч.( 9:18 )
Сашо написа:На мен пък не ми харесва състезанието. Заради това, че имам различно мнение сигурно пак ще ми нацвъкате минуси, ама няма значение. Преди 2 години писах наръчник "Как да стигнем до Родопите за 1.30 лв." http://stuart2.hit.bg/rodopi.pdf Сега ми изглежда малко детски, но продължава да ми харесва повече, отколкото настоящето състезание ... без пари, без съпътстващ транспорт и без излишен стрес... Ето и снимки от "Рила-Родопи" : http://picasaweb.google.de/sotksotk/nQungC# ... и междувременно ще продължа да се надявам логото на състезанието и логото на България да се напишат на български език !!!
outfaced написа:хех ... хора, що говорите за различни неща
това не е каране за разходка ... това е състезание с организация, съпорт маркиране, носене на някакви отговорности, ангажименти и тн.
Разбира се че нищо не пречи на никой да си грабне байка и да си кара там за кеф без пари ... правим го постоянно. Това е за хора, които искат да се състезават в рамките на организирано мероприятие.
У нас има доста карачи, които биха минали един етап със средна скорост над 20км/ч ... интересното е че сега са 6 такива един след друг![]()
Pinky76 написа:.....
mimionix написа: Състезанието е пилотно!
Популяризирането на спорта като цяло и България като първокласна МТБ дестинация е основната ни цел. За да се случва това, кръгът от деца и техните родители които присъстват на хепънинзите в градовете трябва да се разширява. Трябва де е интересно за медиите.
azsa-bachinito написа:mimionix написа: Състезанието е пилотно!
Популяризирането на спорта като цяло и България като първокласна МТБ дестинация е основната ни цел. За да се случва това, кръгът от деца и техните родители които присъстват на хепънинзите в градовете трябва да се разширява. Трябва де е интересно за медиите.
ОК Ще говорим за това по-късно:). Но според мен, популяризиране --> повече хора - трудно трасе, голяма такса (пазарни цени на сервиз) --> по-малко хора - изпокапали по трасетата --> на мероприятията след секи етап "хепанензи" хора зомбита, плашещи малките деца - няква малка групичка 5 човека, които едва се забелязват в тъмните сиви дни на българското ежедневие. Нали идеята е, както аз сам разбрал, да има повече хора, да се покаже, че спорта е масов, масово достъпен, малко по-лесно трасе като за Пилотно издание, малко повече хора, които да фиинишират и да надуват главите на техни познати, съученици, колеги и тн три четири месеца колко епично и криминално било състезанието, а не само 10 нечовека финиширали и смазали всички, активирайки отказвателните механизми в не много уверения в себе си БГ индивид. Е разбира се, че бъркам. Все пак нищо не разбирам и карам колело от доста малко време. Важното е че изказах мнение![]()
![]()
![]()
Иначе състезанието е атомна бомба.
![]()
![]()
![]()
![]()
Pinky76 написа:...мисля че трябва да има и поне символичен награден фонд,с оглед на огромните такси и спонсорите които имат,а това са да не забравяме общините.Те имат неораничен бюджет,а именно държавата...
Pinky76 написа:Имаш поздрави от Жеко и те чакаме да дойдеш скоро в Бг и да покараме заедно.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта