Модератор: Модератори в пазара
An1MaL написа:@apostol
Какво ?
Като ми се обади разбрах, че е била леко вдлъбната (което неможе да се нарече вдлъбнато...)
Разбрах, че не ти е харесала, и ти предложих да ми я върнеш за моя сметка. Но ти ми каза:
- Не, не няма проблеми!
Но все пак, ти си решаваш!
Все пак главината ти е 59лв, спиците са ти 12лв, плетката ти е 15лв, шината ти е 36лв... което прави 122лв - A ти я взе за 40лв...
P.S
Да ти е за урок, друг път да не взимаш на сляпо употребявани части!
An1MaL написа:Борда въобще не е изправян с нищо, тези драскотини са от отверка докато е вадена външната гума! За главината мога да гарантирам, че е в идеално състояние.
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Mast3rm1nd написа:skype:moxy96 За жалост не му знам акаунта тука... абсолютно несериозен. Пратих му вилката до адрес, не до офис, по негово настояване. Даде ми имена адрес и телефон. На улицата, на която трябваше да се занесе пратката, нямаше номера. Това ми казаха от Еконт и казаха че са се опитали да се свържат с него но телефона е вечно изключен. Цял ден звънях-гласова поща. В скайп ме беше блокирал!!!. Накрая след 3-4 дена ме отблокира и ми каза че си взел друга вилка, защото чакал ЦЕЛИ 3 дена и вилката не дошла, и хитреца не се сетил да отиде до офиса... 100 пъти го питах дали да я пращам и че ако не я вземе той плаща удоволствието, и накрая каза че "ако намери офиса" ще плати. Бях изключително "учуден" като започна да ми разправя как търсил 2 часа и немогъл да го намери (говорим за Златица, това местенце май не е много голямо) и да ми се кълне. Аз му теглих 1 майна и се примирих с резулата- 15лв и 15дена загубени. ето и 1 цитат "emi mn sorry ama edin den ne doide o6te dva triii i prosto si pora4ah nova vilka" Този човек се уговаря нещо, и после не поема никаква отговорност за действията си. НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕГО
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта