днеска бях там само на возене със стария трактор и малко скок-подскок по най-простите, както и да огледам по-сериозните местенца, да видим къде ще почнем да го мъчим новия трактор когато го сглобим. Преждевременно станах свидетел на една много яка пребивка на човечец с Voltage
 днеска бях там само на возене със стария трактор и малко скок-подскок по най-простите, както и да огледам по-сериозните местенца, да видим къде ще почнем да го мъчим новия трактор когато го сглобим. Преждевременно станах свидетел на една много яка пребивка на човечец с Voltage 
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход

Make way for the positive day
  Make way for the positive day

valioto написа::offtopic:
пичове, някои може ли горе долу да ми обясни в коя част на парка се намира спота, как да го намеря.. не съм ходил там, но съм чувал че е яко
благодаря предварително

може да се засечем някъде, само кажи къде ще се чакаме и ше поджиткаме заедно ^^
 може да се засечем някъде, само кажи къде ще се чакаме и ше поджиткаме заедно ^^
 доста хора ще сме, весело ще е, който иска да идва
 доста хора ще сме, весело ще е, който иска да идва 

ignorance написа:имам един ООООООООООГРОМЕН въпрос... значи :
Аз живея на морето и през лятото идвам за по 1-2 седмици в софия и ми е тъпо да се разкарвам във борисовата градина.. та чувам че този "южен парк" е пригоден за каране.Живея близо до стадион "Васил Левски" АКО някой може да ми покаже на карта кака да стигна до въпросният парк ще съм му много благодарен

Иначе си прав по-удобно му е от стадиона
 Иначе си прав по-удобно му е от стадиона  

Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта