kikon написа:А някой мислил ли е за варианта с за еволюцията? След 20 (000) години може това да бъде нормалната храна за насТака че споко човеци, еволюциата си знае работата.
РОДОВО ИМЕНИЕ - къща с двор с размер от 10 декара, частна собственост на семейството и рода. Върху него се изгражда самоподдържаща се екосистема (гора, езеро, зеленчукова и плодна градина, поляна), включваща домашните и горските животни, по такъв начин, че срещу минимално вложени усилия от стопаните, тя им осигурява чиста, прясна храна, жива вода и пълен с етери въздух. Носи радост и здраве, запазва любовта в семействата, и води до независимост от менящите се социални, религиозни и политически системи за поколения напред. Възпитанието на децата в тази среда развива максимално заложбите и дарованията, за да израстнат мислещи и способни на щастие човеци. С всяка изминала година Родовото имение увеличава своята парична стойност, ставайки безценно за децата и внуците.
bikerider написа:@bluskanie:
Ако хората търсеха по-качествена и евтина храна, дали некачествената щеше да е в по-големи количества на пазара??
Изобщо не приемам обвиненията към производителите. Те продават това, което се търси.
bikerider написа:моля, последвай собствените си убеждения.
bluskanie написа:Евтината качествена храна е скъпа за производителя! Не мож ме убеди в обратното по никакъв начин.
bluskanie написа:Евтината некачествена храна е евтина за производителя. Това също е безспорно.
bluskanie написа:Та, вземахки предвид тези два ФАКТА, според теб чия е заслугата, лайняната храна да се намира по-лесно? Или викаш той човека си е просто говедо и сам си избира гадната храна, вместо хубавата...?![]()
bluskanie написа:Кофти е за тия, дето нямат пари и избирай абсолютно най-евтиното в магазина. Сирене за 3лв/кг или кренвирши за същата цена... това е ужасно!
agent_Jekov написа:Няма смисъл да говорим за нормална храна
Най-малкото щом го прави за пари качеството на храната ще е влошено
bikerider написа:bluskanie написа:Евтината качествена храна е скъпа за производителя! Не мож ме убеди в обратното по никакъв начин.
Колко е скъпа на производителя прословутата консерва риба тон от 1.50лв?
bikerider написа:Влошаването иде, когато храната му започне да се търси и той е принуден да я произвежда с индустриални методи за да задоволи търсенето. Но най-голямото влошаване иде, когато големите търговци започнат да му извиват ръцете да прави храните си възможно най-дълготрайни. Тогава идват E-тата.
bikerider написа: Хората са го казали - каквото ядеш, в това се превръщаш.
codename47 написа:не, не спирай![]()
а какво ще кажете за бирата?
bluskanie написа:Хубаво е, че ни предупреждават, като правят някви такива списъчета, ама аз се чудя, няма ли кой да наложи някви санкции на производителите, и въобще има ли няква регулация на използваните хим. елементи и съединенията им в хранителните продукти?
did написа: Всички Е-??? са хранителни добавки, официално разрешени за употреба в ЕС. В Америка са даже повече разрешените... В Африка са още повече...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта